Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to, lave
Ubija krmad i prodaje RS ..kila 3 km na veliko uvar je
Lovi i ubija životinje hrabro.Zato mu jeba Srbin majku Balisku ,a on se nesmije ni okrenuti.Junačina prava
SVIm lovcima zelim sporu smrt i tesku, narocito njihove djece. Kada vam crknu djeca, doci cu da se popisham na njihove glave mrtve.
Ja tvojoj djeci želim da budu inteligentna na tebe.
Krivo im sto mu nisu ni do koljena
Ovi aktivisti mogu samo pofaflat lagano Ibri a i meni posto sam i ja lovac. Ako je covjek radio sve po propisanim zakonima sta onda hoce? Nek se bune protiv zakona, al haman su i tu ispusili. Pozdrav lovcima, Dobar pogled i mirna ruka
Da ti znam ime, nasao bi te i zaklao te u kuci sa familijom.
I da znate samo da morate ustati kada spomenete ime kralja Zlatana Ibrahimovića.
Dodji popushi malo
"Ibrahimovića, kao i sve lovce, smatramo negativnom osobom"-Aktivisti. Aktivisti izgleda ne znaju koliko je bitan lov da bi se održala prirodna ravnoteža (ne govorim o lovu na lavove).
Ovi duduci ne razumiju o kakvoj ravnoteži govorim. Bez lova bi se populacija biljojeda toliko povećala da bi uništili floru ekosistema a što bi uzrokovalo i nestanak istih biljojeda. Rješenje je lov ili da kroz sela i gradove šetaju vukovi koji će održavati tu ravnotežu.
ajmo popljujte ga pa svako svojim poslom
Za najvecim od_uvijek se dizala prasina.
pravi sandzaklija nas,korjeni sandzacki, prezime sandzacko,ništa se više ne treba dodat
Pirlo za razliku od vas i tebe mi se sandzaklije držimo jedni drugih i jedno uže imamo,zato i jesmo uspjeli,ti nisi izašao tupavo iz stana ili šupe, a moj dedo je iz Sjenice došao ovdje i kupio zemlju
Optužen za ubistvo lava, hahaha, koji kralj.
Glupane, vise vrijedi jedan lav nego sto puta ti