Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A necete na sastanak a?
necemo s vama ciganima nikad
Znaš kako treba sačekat kraj sezone pa onda pričat o suđenju 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zeljovac sam i nije tacno !!! Ne trazi opravdanje !!!
BRUNO AKRAPOVIC CVAJTA!
I treba biti posten. Ovo je sve posljedica neodgovornosti i nebrige i losih uprava. Ja volim Zelju kao rodjenu majku ali sam iskren. Nije ovo od juce. Ovo traje 4 godinu. Od sezone kada je bio Kovid kada u drugom dijelu nismo nikoga mogli dobiti na strani. Vadio nas Osim, Sliskovic i nista. To traje ali niko ne vidi. Ja sam znao da ce doci do ovoga. Mi nemamo sponzora. Manijak sam ali to nije sponzorstvo. Sve dobivene utakmice su bile na "misice"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi bi pobjegli poslije ove bruke, nanizao si poraza više nego golova, nemamo gdje dalje od dna ako šta ne promijenite po tom pitanju.
Lažeš Brunoooo
I sta bi Zeljovci kad smo predlagali sastanak i da nadjemo resenje za sudzenje niste htijeli. Neka na kraju cemo sezone i slicne izgovore ste imali. E sad fino idete u drugu ligu cao i dovidjenja ko zna kad u prvoj ligi. Do duse vi u drugu ligu idete zbog svoje lose igre a ne sudija oni su samo malo podpomogli putanju na dole.
Nije vrijeme sad za žaliti se akrapovicu, na kraju sezone se žali hahaha
Ljepi strah doći na sastanak pa 48 sati poslje zaliti se na sudjenje …hahaha- oni milse da mogu Vicu stim kupiti.Frajeru treba stadion u sred Sarajeva, maknu će vas isto kao što je maknuo Čelik …Zivi bili i doćekali
Sad probajte riješiti problem suđenja kroz sistem... Plakaćete vi za Mirvićem!
Udar na inteligenciju normalnog čovjeka...Igralu smo nismo imali sreće, nije bio penal, bio je, trebo je biti penal ,dvije stative , rana povreda, sudija, i onda najjača MOMCI SU SE BORILI...hu haa klasika...Od tabele se živi Samire!!!
Nista nije fer u zivotu moras se boriti
pa hocete li ikad dati go iz igre a ne iz penala, vama treba svirati svaku utakmicu bar po jedan penal
kalbi penali Bruno Jel te stid Boga ti sta pricas daj ostavku sugo sudija sudio za 10 ati sto ne znaš vezni red postaviti i sto malog arapa nisi stavio u prvu postavu kao što ne bi stilu i radova jer ih ne volis to znamo ti si buntovnik samo čekam kad će ti igrači okrenuti ledja
Željini dušmani likuju. Smanjite emocije prije ćete dobiti moždani udar nego što će Željo ispasti iz lige.
Liga se skracuje ispadaju 4 kluba da se zna
Sacekaj kraj sezone pa cemo onda pricati o sudjenju. Nije sada vrijeme. Selam
Kote Dovede KoteDovede Dajte bolan ustanite pa patriote ako vas ima ili samo urljate nako naprazno unistice nas
Kme kmee
Cista 2 penala nam nije Tuzlak dosudio najmilijih mu se sjetim