Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necemo ni mi ni Svedi to igrat. Plasirat cemo se kroz kvalifikacije.
AMIN! :D
Bit ce u Štokolmu 20000 naših i 5000 švedskih
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://v.ht/xmiss
ko mi objasni ligu A casticu ga! :) Imate 12 timova ... po mojoj procjeni 11 sigurno ih prolazi kroz kvalifikacije, jedino island nece proc :) Ko ce igrat play of tu ? Da li ce Island automatski proc posto nema s kim igrati play of ? Sta ce se desiti ako apsolutno svi iz lige A ispore plasman kroz kvalifikacije, kome ce pripast to barazno mjesto? :) hvala unaprijed!
Koliko sam razumio, barazno mjesto ce pripasti timu na drugom mjestu, ako se prvi plasira direktno. Ako se i drugi plasira direktno, onda trecem. Ali nisam siguran da sam u pravu ;)
@FixKlix ma boli nas qurac bitno je pobjedjivati sve redom i ne sikiraj se😉
a ako se svedi plasiraju direktno???
zna li neko, kako se popunjavaju mjesta u ovom doigravanju, ako se neko direktno plasira na ep? npr. svedska se sad plasira kroz kvalifikacije, ko je mjenja u ovom polufinalu lige nacija?
A sta ako Svedska izbori EP kroz kvalifikacije a mi ne? Skim cemo igrati?
@svjetlo u tami Ukoliko Svedska izbori EP kroz kvalifikacije, a BiH slucajno u tome ne uspije, protivnik bi nam bila reprezentacija koja je u Ligi nacija bila druga iza Svedske u grupi (Rusija), a ako se Svedska i Rusija kvalificiraju kroz kvalifikacije, onda bi nam protivnik bila treceplasirana Turska, a ako se i Turska plasira kroz regularne kvalifikacije, onda ce mozda odrediti kakav ad hoc zdrijeb, pojma nemam… ;)
Sa drugim iz iste grupe. Rusijom.
Ako Bih prodje kroz kvalifikacije, da li onda Svedska ide direktno u finale ili igra sa drugoplasiranim iz nase grupe Lige nacija (Austrijom)?
konačno će BHF biti na svom terenu i svojoj državi. Jedini navijači reprezentacije koji navijaju za drugu državu tj čiji pasoš eventualno ne posjeduju.
O cemu ti???
Koliko Bosanskih SRBA I HRVATA IMAJU SAMO BOSANSKE LICNE JER NEMAJU PARA ZA PASOSE A NAVIJAJU ZA DRUGU DRZAVU ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako god okrenes, bit ce to utakmica na domacem terenu
Kako god ova generacija uradi, bit će dobro, jer se trude i zalažu za razliku od nekih zvjezdica ranije.Sretno momci!
Sa svedanima mozemo igrati mada je i to teska tekma.
Idemo na EP 100000% Kako god tucemo Svedjane 2:0