Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj klopp je izmislio trenera za onog murinha. nema zvijezde u sastavu, al zato borusija razvaljuje
pa normalno, borussia trenutnoo igra najljepsi fudbal u schvabiji!!!
Odličan trener
Navijam za BVB od 11g. čak sam i bio na njihovoj utakmici protiv Vfb Sttutgarta prošle sezone . Imaju odlične navijačestadion je uvijek pun bili oni prvi ili posljednji . Ovaj klub je dokaz da nije sve parama,a ne kao danas troše se tolike pare nigdje titula !! svaka cast!!
SUBOTIĆU Č.E.T.N.I.Č.E. SRBIJA JE UZ TEBE!!!
Halo jel to poredite Dortmund iz ove sezone koji je osvojio domace prvenstvo i ispao u Europaligi u grupnoj fazi sa Portom koji je osvojio domacu titulu i Ligu Sampiona. Jel vi pratite vase bezumne komentare. Ja kontao Barcini navijaci nafurani.
@ Lucifer doduse nije imao murinjo zvijezde u portu :D nije imao ronalda messia i tako te al nakon te sezone citav porto se rasprodao, a porto realno nije nikoga razvaljivao ako cemo se prisjecati ;) prosli na guzove i nesto malo na murinjovu defanzivnu smetljarsku taktiku i to je to... dortmund igra ove sezone perfektno. zadnjih 15 godina koliko gledam bundesligu niko nije dominirao na ovaj nacin. kad su gubili trebali su po prikazanom da dobiju s hendikepom,nema nijedna nezasluzena pobjeda a i X-evi su bili takvi da samo nije htjela lopta u gol pa ne pobjede ;) a sve konkurente za titulu su laganini tukli izuzev prvo kolo i kiksa protiv leverkusena ;) gdje su takodjer bili bolji u svim segmentima igre ;)
simpatišem barcu otkad znam za sebe, a inače navijam za sarajevo
@ap ,ti si sigurno ova nova generacija koja navija za Barcu i Messi-a ;) Sigurno se ne sjecas kad je Mourinho razvaljivao sa Portom :) Uostalom i mnogi drugi treneri su imali zvijezde u ekipi pa nisu uspjeli nista osvojiti ;)
ta ce kahn
KAHN LEGENDA!!!