Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žestoki momci,svaka čast...!!!
ne treba se iznenaditi ako prodju!
Ajax pokazao kako se igra fudbal. Doduse, uvijek su to oni i bili. Danasnje balerine neka se presele u pozoriste.
Simpaticna ekipa, odlican fudbal igraju. Slicno kao sto je BvB igrao 2012 godine.
@drmex i onda sve rasprodali jer su mali.
@drmex . Veliok promet. mala zarada. Čak su mogli i izgubiti (penal, stativa,..). Moraju još naučiti da pogađaju okvir gola kada šutiraju.
Ajax igra fudbal za navijace a ne za trofeje , zato ce ispast protiv Juventusa . Imali su srece sa onom stativom inace bi bilo 2-1 za Juventus . Normalno sada ce lupati minuse ali sljedece sedmice vidjece te
Juve je sinoč dobro prošao,a sve to zahvaljujući Allegriju koji forsira preminulog Mandžukića,Matuidija i Alex Sandro.A,na klupi mu sjede Dybala i Costa. Za onih pola sata što je Costa odigrao uradio je više nego Mandžukić za cijelu sezonu u LP do sada !!!!
Nije slucajno sto su trostrukog uzastopno sampiona izbacili 😉
Mislio sam da je Monaco sa Mbappeom igrao prelijep fudbal, ali ovaj Ajaxov je još 3 nivoa iznad.
ma kakav monaco
Zanimljivi klinci, i sigurno šteta sto su udarili na Juventus, ali u Torinu su padali mnogo veći i jači protivnici
Ajax uvjek je imao dobro skolu a sada se vraca ka vrhu
Ajax uvijek imao dobru skolu fudbala, a cini mi se da su sad ostavili nesto i za svoju ekipu tj nisu prodali i evo rezultata
Oni ako produ Juventus definitivno su favoriti za osvajanje.