Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova vijest je za nas totalno nebitna, ali pokazuje kako holandjani znaju da nam prodaju neku njihovu lijepu vijest. A kad cemo mi uspijet prodat Holandjanima neku nasu lijepu vijest? Nikada, jer oni to i ne zele niti dozvoljavaju.
citace i oni mozda onda kad prodamo igraca iz nase lige za makar 5 miliona eura, do tad ima da citamo i treba da citamo o tome kako ljudi u svijetu napeave igraca i prodaju ga za 75 miliona, skuplj i igrac nego komplet premijer liga bih!
Nadam se da ce se dokazati. Ipak Holandska liga je drugacija od Spanske. Mada je bio i dobar u LP.
Od vremena velikog Cruijff-a u Barceloni je prisutan afinitet prema holandskim igracima. S razlogom, zar ne?
prosjecan igrac
dva židovska kluba, treba jih ugasit
Dobar je Akax klub, dolazili su i u ratom poharanu Bosnu krajem 90ih početkom 00ih, družili se sa djecom i tako.
Pala čifutima koja markica pa da se malo pohvale.75m plus 75m od De Lichta,prodace jos mozda kojeg za 50m ,imaju od LP sigurno 20-30m.Neka uloze nazad u ekpu 50m , ostaje im 180m profita.kakvu skolu imaju i skouting Ajax bi mogao biti stalno u vrhu europskog fudbala al jbg tako je to kad prodas dusu djavolu.
zasto minusi? zar neko podrzava cifute ovdje? mislio sam da smo bar u ton slozni mi bosnje i ostale nacije
Da li bi to uradili da je za Barcelonu potpisao Tadic ili neki drugi igrac koji nije Holandjanin?
@ScepanMahleni tad bi vucic drzavnim parama zakupio
A mogli su zakupiti i koju stranicu u Madridu.
Ajax je pomalo jevrejski klub.