Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam ove komentare pa kako vam nije jasno da je Maurinho usao da dobije utakmicu jer je morao dobiti zbog ulaska u ligu shampiona. Izgubili bi veliki novac da nisu otisli u ligu prvaka a prvi sponzor od koga nebi dobili novac je Adidas oko 30 mil eura i niz drugih sponzora. Nije bitan umjetnicki dojam bitna je pobjeda i to je uradio.
'Koja je razlika između fudbalera i nogometaša? Nogometaši osvajaju titule !
@samko.sakic.1 Takav fudbal gubi gledaoce i samo je pitanje kad ce izgubit sponzore, znaci negacija samih sebe
Ovakve utakmice su interesantne jedino navijacima jedne i druge ekipe. Ovo je antifudbal i mucenje za gledanje. Murinju treba zabranit da se bavi fudbalom a Ajax beskonacna dodavanja bez tempa i smisla...
@simao21 Ajax fina ekipa, ali puna klinaca. Nemaju iskustva. To se vidjelo i u utakmicama prije finala, gdje su pobjedjivali samo na Amsterdam Areni, a u gostima izvlacili zivu glavu. Lyon bi pruzio mnogo veci otpor Manchesteru.
Svaka čast, gdje počinje Murinjo, završava fudbal. Čovjek svojom taktikom može pokvariti i najveće utakmice. Ne kažem, i to je sposobnost, ali nije za gledanje.
Fin komentar i analiza. Vidjet ćemo sljedeće sezone kakva će igra biti kada sve posloži Mou
Nije ovdje bilo nikakve taktike... Ajax je toliko tehnicki jak da su ih lomili svaki put na zemlji...dok su budale stalno isli na visoke lopte...gdje je Man UTD puno jaci od njih...i tu su izgubili tekmu...trener Ajaxa (naspram Mourinha) je ovdje pokazao svoje neiskustvo...
Omare jesi li ti ovo sve sam smislio ili je bilo copy/paste? U svakom slucaju neka ovakvih tekstova.
joj kako cu se napit uoci ramazana necu se otrijeznit do 27 noci
RAZBIJECU SE ZA 27 NOC
Neznam sta je retardiranije, Mourinho ili novinar :)
"Mogao je Ajax napadati do ramazana" -bravo novinar :)
joj prve rečenice i jada od novinarstva... FUUUUUJ
@JimMorrison promijeni ime tuknes na gejasa
sad kad dodje Griezman i James Dzanle mi
Ja ne znam stvarno o kakvoj vi taktici pisete...kazu nasa liga losa...mozda jest losa, ali he u skladu sa primanjima igraca...ono sinoc je bio odron od fudbala a svi imaju milionska primanja...pa niko nike sastavio tri pasa u nizu...igraci Ajaxa samo soliraju, ne zna se ni ko pije ni ko placa...MU smijesan i tuzno je da ce oni u Ligu prvaka...pa ono sinoc je stvarno bilo fujj...ko djeca igrali, svi oko lopte
Ima li u klixu neki pismen urednik. Razumijem da novinari pišu baljezgarije, ali postoji li neko iznad, barem na nivou gimnazijalca, da čita ove tekstove? "Mogao je Ajax napadati do ramazana, ali Sergio Romero u finalu Evropske lige ne bi imao potrebe prelaziti gol-crtu, osim ako ne želi napiti se vode." Novinare, ljubi noge onom ko te primio svaki dan, jer da ima iko pismen tu ti bi sad bio na birou. Moj savjet ti je, pročitaj koju knjigu da vidiš šta je smislena rečenica.
Ma vala i do Bajrama je mogao Ajax napadati
Imati ce priliku i godini da osvoje trofej ovog sporednog takmicenja. Gdje mu je ova snaga u engleskoj ligi? Mourinho jeste dobar trener, ali je prokontan i njegovo vrijeme je vjerovatno proslo.
@ferhat_80 bolan nije isto biti trener u Engleskoj kao sto je to slucaj sa spanijom i italijom? Taj tvoj komentar ce biti na mjestu tek po zavrsetku murinjove druge sezone u Junajtedu!
Nece, jer idu u Ligu prvaka kao pobjednici Evropa lige
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve se u titulama broji, nažalost.. Vrijeme je došlo ko ima više para, titula a ljepota fudbala/nogometa više nikom nije bitna.. Ovaj special one je usmrdio fudbal i jedva čekam da se povuče. Igraj total fudbal, ne možes Ajax sa prosjekom od 22 godine pobjedit 2 : 0 i govorit stručnjak.. Ferguson bi s ovakvim unitedom završio prvi u premier ligi i nabio ovaj Ajax 5 : 0 minimalno..
@Hamekametalas treva dodati na tvoj komentar jos da Fergi u ove xadnje tri godine ne bi potrosio silne milione (negdje oko 500) i da bi u tim opet dolazili dobri igraci ali sigurno i ne ove mega☆. i naravvno FUDBAL bi se igrao cijelih 90+ miuta!!! S druge strane svaka cast JUNAJTEDU kompletirali su sve moguce EVROPSKE I SVJETSKE KLUBSKE TROFEJE (ove sto treutno postoje i one sto sto su nekad postojale) .
@ba33 Ferguson je bio trener a ovaj morinho je ko grčka na euru što je bila.. Osvojila s ovom taktiom prvenstvo i više ih nigdje nema, tako će i morinho, osvojio je liga kup i ovu smjehuriju od takmičenja s ovakvim unitedom... Ni slijedeće godine neće bolje proći
PRIKAŽI ODGOVORE (1)