Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Život piše romane, a klix piše gluposti koje nikog ne zanimaju. Zašto je ovo vijest i koga uopšte briga za ovakve priče? Boli nas qurac, realno.
fakat, samo stavljaju raji sol na ranu i porucuju "ko vas hene sto i vi niste pobjegli iz Bosne"
Crveno - žuta kombinacija ubijaaa :-)
E moj Ahmede, fulio si rat u BiH i posljeratni razvoj i napredak, glasanje svake cetiri godina..cekanje plate od 450KM po tri mjeseca, redukcije vode, pucnjave u sred grada subotom oko 20:00...suplja obecanja... Moj ti je savjet ..neka te gore nit' se javljaj..niti dolazi :) :) :)
Brate ne pretjeruj sa visinom plate
Šta mu dođe Irfan Nefić?
Divna prica, pravi covjek koji zna ko je i odakle je! Niko se ne pita sta je uradio i pomogao za vrijeme i poslije rata?Sta je djece bosanske sretnom ucinio? Vazno je sjediti ispred kompjutera,ispijati kahve i kenjat po webu i tako svoje frustracije,glupost i nezadovoljstvo istresat i cekat kad ce Ahmed,il slicni Ahmedu kuci doci i za koju marku se ogrebat! Ma jedite govna papci i livadici sto se asfalta i struje docepaste!
Koliko je zaboravljenih mladića koji su te 92 poginuli u armiji, valjda oni zaslužuju počast i sjećanje, a ne nko ko je imoa sreću da "izadje" iz BiH.
Jadna majko zarobljen u Švici 25 godina :(
pišete o nekom anonimusu kako se jadan napatio, jer je eto jadan zaglavio u bernu, a želio je žarko u sarajevo
@pazi_ujedam naravno, pa šta nas zanimaju tuđe muke, mi hoćemo svoje
@pazi_ujedam možda ga pošaljem tebi
Tako prosječan Fočak opisuje svoj boravak u Sarajevu :-D
ma ti si sretan covjek
lijepa sportska prica