Krilni nogometaš
39
Ahmad Assaf novi igrač Mladosti
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A baš sam se mislio, kao i vjerovatno većina sportskih zaljubljenika, gdje će Assaf nastaviti karijeru kad ono tu kod nas. Super.
Dosta komentatora misli da su komicni a ono sasvim suprotno. Tekst je vrlo kratak pa ga procitajte, momak je rodjen u Njemackoj. Vi se i dalje ismijavajte izbejglicama, zalosno i jadno od vas!
Prevod za klubove gdje je igrao : N. K. Stupčanica F. K. Bjelimići Donji F. K. Međeđa I najveći uspjeh..... F. K. Hrid
Nikad cuo za bivse mu klubove.
Kad vidis slike i predstavljanje,zatim i crveni dres,kontam nekog u Liverpool doveli,kad otvoris vidis bh liga i naki Assad iz Sirije.....komedija!
Usli u bihacu u masu, izvukli ga i eto ugovora.
pojačanje iz Bihaća haha
Izbjeglica
usvojili migranta 😀