Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka ti dala momcino respekt
Da hoce Dzeko da kui Zelji makar Melunovica , ja zadovoljan.
@shekeru ne rise, kad pomaze onima kojima trebaju operacije i tako to onda je dure....*** vas aguero
Dzeko bi mogao napraviti jednu skolu u Bosni.. nek se zove "Edin Dzeko".. sve ce proci, a skola ce ostati s njegovim imenom... al jok.. daj ti amri i sofiji lovu...
da trosi svoje milione na nesto s cime ce opet upravljati ne strucni ljudi. pa u BiH je sve politika. on sada kada bi odlucio napraviti akademiju naisao bi na 1000 zeljnika koji bi zeljeli da koja marka padne u njihov dzep a dalje da ne pricam. a na kraju ga iz njegovog Sarajeva dosta ljudi i dalje zovu kloc i umanjuju mu postignuca. iako je on najuspjesniji fudbaler posljeratne historije BiH.
pa bolje da napravi nesto nego nista... nek nosi njegovo ime jedna skola u sarajevu, ali neka je opremi materijalno do daske... da bude sve tip top... djeca ce od toga imati fajde najvece... a ne ovako.. ovako ce zavrsiti kao faruk hadzibegic, bezveze
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E ovo je legenda kluba, ne prica sta treba, vec uradi sta treba. I na kraju i njemu ce biti dobro ako se prodaju ti igraci, dobro klubu, spica.
Edin dzeko
ma nista edin dzeko.. njegova lova ode amri i sofiji