Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivi covjek zivot....
Isti ko oni po tramvaju, samo verzija 2.0
slomi se ona njega ljubi, a on bleno objektiv ko budala na brasno!
I sad neka neko kaže da nije s njim zato što je fudbaler i pun ko brod. Ona 22 a on 31 hahah
@bizon44 Pa ja, privlacniji je muskarac sa 31 nego muskarac sa 22 godine
Karina tejada
Što ne mogu ovih seljačkih slika parova po društvenim mrežama, nešto oni zagrljeni, ljube se i maze pa još sve to stavi online? Očito tu nešto fali, kad nije dovoljno da si s partnerom, nego to mora "svijet znati"? Slika je dokaz ljubavi? Čega? Otišlo sve u Kurdistan.
Dobra Safija .. 😁
Sta vam je vise s tom lovim? Yebbo vas vise ta prica neko pljune Dzeku il Dzumhura ova bijeda skace odmah oni imaju pare sta si ti ostvario wahahahahahahaha. Sve gledate kroz pare??
Da je i meni jednom otici ovdje makar na jedan dan
Pametan ali pazi se ova te voli samo zvog love