Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obuko suh dres da se ne prehladi :)
i jos uvijek mirise na perwoll xD
Hahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Uzeo Džeki mjesto u napadu Citya sada hoće i u BH repki
bas
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Nisam ti ja od tog posla.
Dzekoljubci jel vam sada jasno zasto sjedi na klupi ?
TO JE IZMEĐU NJEGA I ĐEKE ZNAK DA MU JE SKINUO SKALP............................
Trofej ...
Vidi svlacionice vidi luksuza .. Kod nas ko u popravnom domu.
Ma sve pada u vodu kad im vidis papuce XD isto k'o kod nas sto su bile na pijaci jedno vrijeme, one kineske plasticne!
Vrsajevic kao i obicno beskoristan na desnom beku, kao da ga nismo ni imali, oba gola smo primili preko desnog beka. Susicu mamu ti jebbem. Sunjic, samo sto je usao prevrnuo se na terenu i Lamela imao 100% sansu ali nije zabio. Susic jos jednom pokazao da je ohola neznalica, igrati protiv Argentine bez zadnjeg veznog, ljudi su nas rasetali bukvalno. Gubimo 2:0 covjek vadi Ibisevica i ubacuje veznog, valjda da sam sebe ne obruka pa da ne primi 6 komada, nece mu valjati kad bude trazio klub. Jednu sansu smo stvorili za 90 minuta, toliko o Susicu i njegovim zmajevima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MA "ČUJ" SLIKO SE U DRESU BIH DA TO NIJE "DIKA" MOŽDA kao da je on to jedini u svijetu učinio DAJ BOLAN SMIJEŠNI STE
Pretukao Edina, *** mu curu, i ukro mu dres
Jel ono Messi lijevo ? Mensecini da je malo narasto.
vuče malo :D
Ja mislim da je i prespavao u njemu jbt :D
Sto ne bi, kad je kres skoro pa neiskoristen :)
NI uprljan ni počupan, ma ko nov. Dzeko se borio sinoc a dokaz borbe mu je nov dres nakon tekme.... Nije to džabe Pelegrini klupiro. Ako ne valja Mancini nije da ni Pelegrini ne zna svoj zanat. Jedva cekam da ga Borusija kupi da ga onaj Klop maltretira na treninzima - ima da trči ko hajvan kad ga međedi gone.