Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa stvarno bi Dzeko nesto trebo reci.....ili njegov menadzer.....sta sute ko mutavi, a evidentno je da je doslo do nekog sukoba, nema drugog objasnjenja, Red bi bio da se dzeko oglasi radi armije onih koji gledaju tekmu i cekaju njegov ulazak, a ocigledno da nema sanse da udje....osijedi beze :-D
Mojoj tetki danas je rodjendan!!!
Za sta se ti boris? Za krst koji mozes samo slomiti? Ni vi sami nevrazumijete svoje krscanstvo...
dzeko je depre //to sam cuo u njemackoj..
pa nije dzeko nikica jelavic..momak iz bosne svaku zabija...danas 2gigantu utd... i ne nako bezveze golove ko kloc...nego prave golcine.. trebo bi kloc nikicu pitat za savjet
Džeko mr.š u pič.ku mat.erinu mamz.aze ml.itavi. Što mi ne kažeš da želiš igrati, samo šuti.š kao za.liven, ne progovaraš? Na pitanja novi.nara nemaš mu.da da im kažeš da se ne osjećaš dobro i da ti treba više minuta. Ali što se mene tiče klo.cino na ljeto ću te prodati, jer nemaš brzinu, nemaš pregleda, ne znaš glavom, slabo kontrolišeš loptu, itd.
tako ti je to moj...kad sarajlijica sluša MAMU iz sarajeva...koju tre.bu da voda i kako u klubu da se ponaša al mu je mami babi i seki najvaznija Dzekina para...zato ce kloc i da propadne :-))) ne pise ovo svako nego ko ih zna :-)
džeko danas najsebičniji. nikom lopte nije dao.
JURITI SIR ALEX FERGUSONa JE STALNA FRUSTRACIJA SVAKOG MALO BOLJEG TRENERA
Mancini cherku pozdravi u moje ime,a dijamant ostaje dijamant ne gubi vrijednost ako mozes idi u bayern ipak je to veliki klub pa i za manje pare
man city, NAIME, HOĆE DA MISLE O SEBI KAO O NAJBOLJIMA... A ZNAJU DA NISU
VISE SAM OCEKIVAO OD DZEKE RAZOCARAO ME TOTALNO JE LOSE ODGLEDAO UTAKMICU
prema portalu goal.com, Dzeko je najbolje ugrijao klupu :D
Nama Ameri pomogli hahahaha,pa majmune ko je držo 75%Bosne dok se oni nisu umješali u rat vi borci hahaha.
Dzeko je sam sebi kriv, morao je u ovoj sezoni raditi vise nego ikad u zivotu da izbrise onih mucnih prvih 6 mjeseci u City-u. Aguero u prvoj utakmici za City dade 2 gola, evo u prvoj sezoni vec ima blizu 30 golova. Nista adaptacija, nista izgovori, covjek radi svoj posao od prvog dana. Dzeko mislio kad je prvih mjesec dana tekuce sezone trpao da se moze opustiti i lagano skupljati lovu, druziti se sa lakim zenama i raspustenicama, lijep zivot u City-u, haha kako mu se lakomislenost obila o glavu. Sto je najgore ovo je tek pocetak, pravi problemi tek slijede. U maju ce mu reci da nema mjesta u City-u, pa ce mu mediji razvlaciti pamet cijelo ljeto gdje ce i sta ce, tako da ce novu sezonu docekati ni nebu ni na zemlji. A samo je trebao ostati skroman i posvecen fudbalu, danas ne bi imao ove probleme.
Protiv Uniteda radim na tribinama,prodajem kospe.
Da,ali majmune zaboravio si da je pola Bosne kod nas i Srbija preko puta,a koga vi imate pa i Hrvati bi iskoristili priliku(nisu to više oni Hrvati)da vam ga uvale sa leđa.