Argentinac brani saigrača
0
Agüero: Balotelli je super momak
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
n*j*b*m ti se aguer ma*e sebicne
jes..... baloteli je super momak za razliku od tebe sebicnjaku nijedan.... :)
Zato se stoka smrdljiva brani na temi o Angelininom filmu, kao nisu genocidan narod. Udruzili se pa svi stavljaju ocjenu 1. Udruzimo se i mi, stavimo ocjenu 10, nek\' vidi svijet kakvi su ovo divljaci. Registrujte se i po 10-kama udarajte. Kopirajte ovaj post na sve teme, da sto vise raje vidi. Evo link za glasanje: http://www.imdb.com/titl e/tt1714209/
Čitam ovaj članak - Kolona hrvatskih navijača napadnuta kamenjem i sjekirama - pa baš ništa ne shvatam??? Zašto su ih napali, šta Novosađani imaju protiv Hrvata, šta su im ikada u povijesti Hrvati nažao učinili ??? Bože sačuvaj !!!
@Doboj-boj b.i.j.e.do ljudska,pa u kojoj ti drzavi zivis i ciji pasos imas.Ti i sad kalju jedes i srbujes po net-u,jer da nije tako davno bi otisao u tu tvoju Smrdiju ali ni oni vas sad ne trebaju.Trebaju vas kad im treba neko ko ce ginuti za Veliku Smrdiju,a sad ste za njih opet Bosanci htio ti to priznati ili ne.Tako da ti je bolje da prihvatis da je tvoj zemljak Dzeko jedan od najboljih igraca danasnjice.
maria balotelija treba dozivotno iskljuciti iz fudbala jer ovo sto on radi nije nikad niko radio.a ovi sto komentarisu ovako tj.kolege iz tima oni moraju jer nesmiju svi ga se boje i nesmiju nista da mu kazu..pozz
Baloteli je super majmun!!!
Vidi ovih Bosanaca što su se napištoljili. A jadni ne bili pustite Aguera i Balotellija na miru. Oni su super momci i sigurno su bolji i kao ljudi i kao igrači od jednog Džeke koji je do jučer jeo sirotinjsku kalju.
od te silne dobrote ponekad nekome stane i na glavu...,
Vise prostora za Edinaaaaaaaaaaaaaaa :D Dzekoo
dzaba mi se upucavas dzeko ima bolju guzu ;))))
Balloteli makes football much funier :P
Bemm ti swe Agero g.l.u.p. si kolko si i sebican g.l.u.p.a.n.e.
BALOTELI KRALJ!!!!
j.e.b.o te on a ti njega
Boli me k u r a c za vama ja fakat volim Džeku. Boli me ki t aaaaaaaaaaa