Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tvoja zadnja utakmica na klupi moj Adžeme ako kojim slučajem izgubiš pa ti vidi kako ćeš. U tom slučaju bolje ti je napadački sa stilom otići nego se braniti sa mrtvom defanzivnom 4-2-3-1 a sudeći po PRESS-u upravo ćep tako sutra, defanzivno i šupački tražiti spas. Mene što se tiče svejedno je u oba slučaja, u slučaju poraza ćemo se konačno rješiti AMATERA sa klupe i izgubiti sve šanse a sa pobjedom ćemo samo agoniju produbiti i u konačnici doći na isto.
u potpunosti se slazem sa komentarom! potpisujem sve sto si napisao, Adzem je potpuni promasaj na klupi!
Vjeruj, realno gledajući na našu igru ove sezone, iznenađenje će biti ako mi sutra pobjedimo, eto dokle nam je klub došao, ni kući nismo favoriti. SRAMOTA!
idemo zrinja, samo deri fekalistanske govnopije.
jebemo ti mamu u ckapi
ADŽEMA U ČITANKE!
ima dobre moraliste (savjetnike)