Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj bože da mi i Evropu sa tobom vidimo, bili bi sretni koliko smo teški! Opredijelite se za jedno izgubićemo oba fronta kao i obično forsirajući jedan te isti tim i u kupu i u prvenstvu. Da si pametan kao što nisi one Odine iz B tima bi iskombinovao sa onim koji imaju manju minutažu u prvom timu i izveo ih sutra pa šta bog da a u subotu udario sa najačim sastavom koji imaš. "DAJ BOŽE KĆERI DA TE HADŽIJA UZME - AL OKO KUĆE CIGANI HODAJU"
Pokusaj ti da promjenis profesiju dobicu slom zivaca zbog tebe debilu
..kakav si ti ublehaš post'o?! drži se bolan omladinske škole nije ovo za tebe.
Ma nije on kriv što je AMATER, kriv je onaj koji ga je kao takvog postavio!
kako ce se husref popisat po ovom klaunu
Ne samo po njemu, Husref nije izgubio niti jedan derbi na klupi Sarajeva (bar koliko me sjećanje služi) niti u jednom mandatu na klupi Sarajeva, a ovo je četvrti mandat. Sada da izgubi od ovog stručnjaka na baterije onda bi ga hercika strefila.
Moj Adžeme vi ne možete Gabelu dobiti bez sudačke pomoći. Da se igralo još 10 minuta, Gošk bi vas okreno. Sad bi prije stavio pare na fk capajebo da ce titulu uzeti ali iskreno niti jedni ni drugi vec Zrinja ili Široki.
Adžeme pričaš viceve
Nisu mi jasni ovi sto lupaju minuse? sta je njima dobro u Adzemovoj taktici. Ili pitari pucaju minuse jer oni navijajju da ovaj diletant ostane na klupi Želje.
daj Ađeme ne seri...
Sa tobom na klupi jedino mozemo osvojiti /dobiti cir na dvanaestopalacnom crijevu! Odlazi iz našeg Želje dok je vrijeme, a vremena je sve manje.... KORUPCIONAŠU