Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte ljudi iz uprave Odovicu da vodi prvi tim. Ima tu par kvalitetnih igraca i uz par juniora sve bi to puno bolje izgledalo
Šutajte više sa distance i biće golova, nemojte previše komplikovati! Ne mora lopta biti jaka već precizna. I više pasivnog trčanja treba, nemojte ko Džeko i Ibišević...
Hocete al opet sa sudijama uzimate
Sa onakvom igrom kao u srijedu I inače daj bože da uspijemo pobjediti. Imamo sreće koliko smo teški, više sretno nego spretno dolazimo do bodova I imamo više bodova nego to realno igrom zaslužujemo. Da nije bilo individalne kvalitete pojedinaca, prvenstveno Zakarića I Blagojevića I njihovih eurogolova u pojedinim utakmicama nama bi I Evropa upitna bila! Cijelu sezonu nismo u stanju nikom pritisak napraviti bez obzira igrali sa fenjerašima ili sa konkurencijom. TUGA!
Moj Ademe pojma ti nemaš! Što te se prije riješimo I postavimo nekog iskusnijeg sa referencama, koji je nešto u karijeri osvojio kao trener a ne još jedan sl. da se uči na našem klubu, to su nam šanse veće da ove sezone I Evropu uhvatimo. Sada nam dolaze ozbiljnije I zahtjevnije utakmice, gostovanja Borcu, Širokom, Zrinjskom ... daj bože da ne bude onako kako mislim. Bojim se da ćemo samo poraze nizati, ti ćeš otkaz dobiti a mi ćemo ostati samo sa teoretskim šansama za Evropu.
mladost peava ekipa i kakve su sanse fulili to je sramota,bolje stajali na terenu,ona utrcavanja sa krila..stanic ispade isto ko da ga je neko probudio ko ja kad kasnim na posao...tesko da Željo pobijedi Mladost puno zrelija i naspanovanija ekipa..tesko je podici ovu ekipu Želje...treba vidjeti samo treninge pa ja ono mogu izdrzati eto kakvi su
Boga mi komšije, ako vam je iko ukaljao ime to bi bio ovaj hajvan. Tu se da se zajebavamo, ali ako nema vas nema ni nas i obrnuto.
Potrebno je da se poboljšavamo i međusobno se izazivamo, a ne ovo dozvoljavati. Iskreno se nadam da ćete uskoro otjerati ublehaše iz kluba. Sportski pozdrav.
korupcionas , samo je pitanje vremena kad ces letjeti iz našeg Želje! blage veze s mozgom ti nemas a kamoli sa pozicijom sefa str.staba!
dobar igrac ovaj Ramovic...on Hajdarevic i Blagoje sredina- lijevo Zaka,desno Zec...spic Ubiparip...ne izmisljaj adzeme! Ako ces izmisljatu daj priliku Sehicu na beku i Stanu lijevo.