Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anulirat ćeš moj kur.c, zrinja šampion
Titula je izgubljena u Mostaru
Ništa bez konstantnog presinga, 90 minuta, jedino tako možemo do pobjede! Ako igrači budu imali želje i obraza da se ako ništa oduže navijačima i zapnu kao nikad onda se možemo nečemu nadati.
Sada će aBd i Željo izaći iz krize kao i Sarajevo, bez navijača je puno lakše!
Ma isao sam na tekme i stvarno bi bila bruka da osvojimo, sa onakvom igrom ne zelim da Zeljo osvoji. A ovaj Adzem je samo za juniore i pjetlice
Ja bih dodao samo da se pokenjam melji i zrinji onako direktno u zvalje...
Ma hajde imate sudije, sta se brines
Nećeš uspjeti, nisi se smrkao dovoljno, ne izgledaš dovoljno zajebano, moraš biti smrknut, i izgledati opasnije nego 'Prljavi Harry' dok govoriš za medije. Smiješi ti se završetak karijere u nižerazrednom FK....
@zexus772 Nemoj vrijeđati, ako ti se komentar ne sviđa, iz ovoga ili onog razloga, samo lagano odj.ebeš u skokovima. Nije lijepo vrijeđati nečijeg roditelja, majku ili oca, to nije fino ponašanje i od toga te može strefit' hercika. Kako bi se ti osjećala/osjećao da ja kažem da ti je mama visokorazredna i profilirana kurva iz 'crvene' ulice u Amsterdamu? Jel'da da to nije fino ponašanje??
ko ce biti sljedeci levat na klupi Zelje
Moj Adzeme, nadam se da si svjestan da kako god sezona završi ti letiš iz Želje... a sutra ti je najvjerovatnije posljednja tekma na mjestu trenera nama voljenog kluba... Kao sto neko rece, da imas obraza sam bi ootisao..
Da se uradilo sve, ti bi dobio otkaz još u Krupi!