Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lažeš, za dobre pare ćete pustiti Krupi povijesni izlazak u Europu...
Adzeme odlazi!!! Unazadio si nas! Uprava je uradila dobre stvari kada je u pitanju poslovanje i infrastruktura! Sportski segment je donekle dobar ( Sasa Papac) . ostali dio Adzem i vecina igraca fula totalna! Sad kad nesto skontam ne treba nam kup, mada ga svakako necemo osvojiti! A kitari nek gledaju Evropu na tv-u, bar ovo prvo pretkolo! dalje nece ni Željo ni Zrinski, a posebno ne Siroki!
Adžeme neka te
Razlog je titula. Kup je utjesna nagrada. Jedino kad se kupu radujemo je kad se upari s titulom jer je dokaz apsolutne dominacije. Ti si, Adzeme, imao sansu, imao si i odlicnu seriju, sjajnu situaciju pred play off a onda si polazao koliko si osrefnji trener, bez takticke vjestine, bez hrabrosti, nikakav motivator. Hvala ti, Adzeme. Mozda ce ti kup fino izgledati u rezimeu, ali Zeljo je klub kojem je sve osim titule neuspjeh. Brko vrati se!
tako je
sve si upravu sto posto ja sam pitar ovi momci novi treneri nemaju iskustva 100% ali imam ocit primjer i mi smo tako zvali husrefa da se vrati pa evo sta nam donese duplo golo nemaju nasi treneri skole ni malo ta strategija je mogla do unazad 7 8 godina to vise ne prolazi
Odlazi Adzeme ucini nam uslugu