Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa razlogom se ekipa ne cijeni zbog lose igre tokom sezone, individualna kvaliteta je sasvim solidna. Malo je to derbi popravio ali pitanje da li je igra na onakvom terenu mjerilo. Eto vam prilike sada da dokažete jedno ili drugo. Teren će po svemu sudeći biti na najvćem mogućem nivou zahvaljujući ljudima iz Širokog, svaka im čast. SRETNO!
https://www.youtube.com/watch?v=RiYRMKyHuyA&t=4s
joj adzeme suti i vici najgori smo, neka nas potcijenjuju
uvijek kasnimo dan-dva...derbi igramo po snijegu, u lišticu idemo nakon presude... pokažimo škutorima ko je hadžija u državi !!!