Kup BiH
40

Adžem: Rezultati govore da smo potcijenjeni, u Široki idemo po dobar rezultat

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Trener Željezničara Admir Adžem najavio je pohod njegove ekipe po dobar rezultat u prvom meču četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Širokog Brijega.

On je u izjavi za zvaničnu stranicu kluba kazao da su Širokobriježani uigrana ekipa s puno dobrih pojedinaca, ali da Željezničar ide po dobar rezultat.

"Nakon derbija smo odmah odradili regeneraciju, malo proslavili i već od jučer se koncentrisali samo na susret sa Širokim Brijegom. Igrali smo već jednom s njima, znamo da je tako jako kvalitetna ekipa, dobro uigrana i sa dosta dobrih pojedinaca. Ipak, mi smo u zadnje dvije utakmice pokazali da je naša ekipa malo i potcijenjena, te sutra idemo po dobar rezultat za revanš", kazao je Adžem.

S druge strane, iz Širokog Brijega istakli su da na Pecari niko nije favorit te da se nadaju da će nastaviti s pobjedama na domaćem terenu.

Utakmica između ova dva rivala igra se u četvrtak s početkom u 17:00 sati, a organizator utakmice je dan pred utakmicu prekrio teren najlonom kako bi u što boljem stanju dočekao početak meča.