Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta smo mi bogu zgriješili da se na našem klubu uče AMATERI, da skupljamo penzionerski regionalni otpad u ekipi, hoće li ikad klub vidjeti svijetlo na kraju tunela. Taman se ponadaš da će se nešto promijeniti na bolje kad ono sve po starom. "Istrpite juniore klub je u teškoj situaciji", ode jedna sezona, "istrpite finansijsku konsolidaciju", ode druga sezona, ostadosmo bez Evrope, "istrpite Kostića dok se nauči", ode treća, "istrpite Adžema dok se nauči" ode četvrta ...
Šta je sljedeće? Izgleda da ćemo morati "trpti" novu upravu, da se i ona nauči jer ova već sezonama ne može ni na svojim greškama da nauči!
P. S. Zaboravih i pogibeljnog Mulalića, i on se učio na našem klubu! Stvar je u tome da su se tri trenera učila na našem klubu i da niti jedan nije naučio a da tuga bude veća ni oni koji su ih postavljali, sada je već očito, ništa iz priloženog nisu naučili. Dijete na ulici da zaustaviš reklo bi da politika dovođenja AMATERA na klupu ne funkcioniše i da je to nešto što se treba promijeniti. Nažalost, bojim se da ćemo mi trebati promijeniti ljude koji su ih postavljali.
Adzeme odlazi iz našeg Želje!!!!
nemoj se ni vracati ako ne pobjedis
Pustio bradu, sad je mudrac veci no sto je bio
jebeš držacu gdje sela prvoligaše imaju
omladinci treba da igraju