Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budući da je moje Sarajevo, za ovu sezonu, ošlo u troqurac, onda komšije, poderite zrinjski i natjerajte u suze onog kockara Baku
Gušit ih pomalo cijelu utakmicu i pokušati sa dva brza isturena igraća. Što bi rekao Amar Osim; ''moram ih rasturiti na kontru jer su naša dva najsporija napadača brži od njihovih najbržih odbrambenih.
moj Adzeme nadam se da ovo nije bilo ozbiljno i da ce Zeljo igrati na 3 boda otvoreno napadacki jer ima dosta do kraja da bi se sad pocelo kalkulisati a u slucaju pobjede ona ne vrijedi 3 vrijedila bi 6 bodova jer je izravni konkurent u pitanju i ekipa cije rukovodstvo ne bira sredstva da dodze do bodova zato igrajte jako bezobrazno
"Sve osim poraza" ... Nećeš se valjda braniti, na bod ići? Nemamo zalihu bodova pa da se bodom zadovoljavamo, koji inače ništa ne donosi u borbi za titulu. Liga za prvaka za nas počinje u srijedu u Mostaru. tim koji bude imao najviše pobjeda nad konkurencijom će osvojiti titulu. Nema se šta kalkulisati misleći da ćemo sa bodom nešto postići jer nemamo se na kome vaditi. U ligi za prvaka je gotovo svaka utakmica sa konklurencijom. Na svakoj utakmici moramo na pobjedu ići!
Nemoj biti Slavko inače ćeš završiti kao on!
Igrati i pobjedi neonaciste Mostarske! Majorizirani i ispranih mozgova dok im Čović ima vilu od 5 miliona politika fašizma koja Hrvate raselila po Evropi, politika koju ne zanimaju Hrvati u RS-u niti povratnici u tom dijelu e moji Hrvati mrzite zemlju u kojoj zivite u kojoj rođeni vi i djedovi vaši .Čast izuzecima naravno!
Samo balija igra da ne pobjedi, njima je sve dobro jadni...
#Volim Pimpek, kakav si ti jado!
Pogresan odgovor Ado...u Mostar idemo po tri boda. Igramo na pobjedu, ali i sa bodom ne bi bili nezadovoljni...
Ko vas jebe oboje
Mi znamo koga smo mi jbali ;) -11, ledi li?
Mi iz SDA smatramo da bi pobjeda Želje bilo još jedno majoriziranje hrvatskog puka.
Jbg., dva najbolja kluba u Bosni i Hercegovini trenutno. Cudilo bi da ne odigraju dobru utakmicu. Samo da na tribinama bude korektno navijanje, sto bi trebalo biti nesto sasvim normalno, je li!? Uglavnom, sretno ljoZe, ljubavi :)))