Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je tesko prihvatiti cinjenicu da je ekipa jedna grupa profesionalnih amatera koja nije u stanju pobijediti niti jedan poluamaterski tim koji se nadje pred njima?
Tim iz metropole ne smije sebi dozvoliti loš dan.
Gdje Slavko Petrovic ?? Koji ste vi debili. Pa ovaj Adzem vas vodi u drugu ligu hahahaha
Objasni igracima Vitrza da su dosli u Metropolu i da nema zahyebancije - tusiranje odmah po zavrsetku tekme dok nije metropolska redukcija krenula
E jes glup😁 Pa opet ces pusit racku i od viteza... ne kontam samo sto mislis ovaj Adzem da je zeljo iznad nekog prosjeka u PL
I kad budete išli za Vitez idite pravcem Sarajevo-Kobiljača-Kiseljak-Busovača-Vitez, jer ako prođete pored Kaknja možete opet ograjisat. Jbm ti klub koji svaki mjesec promoviše nove dresove, novog trenera, novo pojačanje zalizane kose... a ne može pobjedit neku seosku ekipu koji igraju fudbala u starkama i farmerkama zavrnutih nogavica!
Sljedeci kiks tebi je noga i to puna :)
Najgori su mi oni koji kažu "zaradili ste pare, gdje su pojačanja". Koje pare, jeste li vi normalni? Znaju li takvi koliki je uopšte godišnji budžet kluba? Sa svim novcem koji su do sada "zaradili" Željo ne može finansirati godišnji budžet koji je 3-4 miliona godišnje! Uz sve to pare od UEFA-e Željo nije dobio, one se dijele na kraju godine! "Od Bajićevog transfera" bog zna kada će dobiti, Jedino što su možda dobili to su pare od Lendrića, i to nije 100% provjereno.
Spustite malo loptu, Željo nema para! Zar ne vidite da nismo mogli kvalitetno pojačanje dovesti, da su postavili najjeftinije moguće riješenje za trenera, gradi se stadion, vuku se repovi prijašnjih uprava, plaćaju dugovi ... Vi pojedini zaboravili da Željo plaća dug prema poreznoj upravi koji je na mjesečnom nivou 10 000 KM? Za te pare smo mogli plaćati najboljeg igrača lige, to su nam ostavile prijašnje uprave. Ima tu još mnogo troškova, da ne nabrajam. Najlakše je lupetati!
Mosa Ljože.
Tugo moja kad je jedan Adzem trener A tima.. pa on nije ni za juniora..
Sto ste ulozili u novu tribinu, bolje da ste nabavili dobrog trenera. Jer kad se napravi rezultat i lova zgrne, moze se cijela grbavica iz temelja napraviti. Ali opet nesto kontam, nemozes ti brate od invalida igraca napraviti nesto. To su samo kante za nabijanje.
Najbolja mi je ova "sef strucnog staba". Kakav je bolan to naziv? Nismo u 1945. godini. Drug Adzem, inace sef strucnog staba organizacione radnicke jedinice udruzene omladine pri savezu kumunista komunisticke partije Jugoslavije, ili skraceno ŠSŠORJUOSKKPJ.... Sta bolan?
e moj Adzeme...koga ti zavaravas? nit si trener nit imas ekipu! navijam i bolesnik sam Željin ali kad vidim rezultate od euroliga i klubova regiona ozbiljno razmisljam da Želju samo volim al na tekme da ne idem!
Metroploa
Šta ćeš bolan ti pokazati, pa zar smo spali da imamo amatera za trenera. svaka ti čast, Al nisi ti kapacitet trenera za prvi tim Želje.
adzeme, samo hrabro. Vjerujemo u tebe i nase momke