Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 km istok stavite ovo je bruka 40 ljudi,postedite makar penzionere i djecu
ja bi kresno ovu malu
Adzeme, povedi ti onog Žerića kuci pa neka igra picuge sa tobom.ON NEMA KVALITET ZA ŽELJU KOLIKO GA GOD TI FORSIRAO, A I ONAJ IZ ATLETIKA STO GA HVALIO SE DROGIRA ISTO KAO I TI! decko nista nije uradio od kako je usao.
Razumijem Žižovića, oni bi dobili četvorocifrene pojedinačne premije za remi protiv Željezničara, a ne bi kasa Radnika to morala da plaća. Tako je nekada i Čelik zarađivao premije da Željezničaru pomrsi račune, pa sad ode u cvajtu : )
ovi zeljovci bi trebali igrati skisikom na leđima. za nedaj boževidi se da im neodgovara antalija trbali bi probati sa igmanom i bjelašnicom
Žižovicu jel polistem gol Želji, jel bio penal za Želju, jel pomočni sudija bio vaš, marš u pm