Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adzeme Dino je Murinjo za tebe,ne logicne izmjene,o zadnjoj nemam rijeci u 83min pravis izmjenu pa nije 2:0 za nas,uveo si svraku pa za to vrijeme ne moze primit 2 lopte.Kad je Nedo izaso igrali smo bez spica,gdje su ti obecani djecaci(talenti).
Dovedite jos jednog napadaca,poslije prelaznog roka nece nas bit ni za male
Mali plavi misle doci na Kosevo i pobjediti samo tako....aha, znate da to nemoze bas tako!
Ili napraviti jugoslovensku ligu po uzoru na Abu u kosarci,ili ukinuti prvenstvo,pa ovo je bruka i sramota.Sta ce kad im je najjaca utakmica u prvenstvu protiv Sarajeva koje nekakvi anonimusi iz Albanije izbace iz Evrope.ALi mi smo krivi,jer sve to brzo zaboravimo.Bruka,i sramota!
sami smo krivi za cwntarfora lik daje 24 golw tj ADILOVIC nama ne valja...nama Dzeko ne valja..Bog nam ne moze ugoditi..polako sa pljuvanjem sreca nam je veceras okrenula ledja bice bolje vec za 7 dana..svi na kupanje pa da raznesemo ovaj TRAVNIK Crnogorski
Navijač sam Želje 45 godina. Ali... Bože moj, pa ovi momci brukaju plavi dres... ne znaju loptu šutnuti kako treba.
odoh se još smijati izjavi adjema