Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam sretniji klub od ovog Želje. Katastrofalnu igru imaju već evo 3. sezonu, ne znaju koga će prije kriviti Upravu-trenera-sudije-igrače. I pored svega, osvoje 3 boda kad zaista ne zaslužuju i na kraju budu negdje pri vrhu. Da vas sreća prati vazda, ali dajte makar 5 utakmica u sezoni obradujte svoje navijače. Da i oni s merakom mogu odgledati do kraja, a da pritom ne ispuše 3 kutije cigara i ne nakljokaju se leksilijumom. Sportski pozdrav.
ADZEME OSTANI
ako ikako mozes pomoci klubu,ti se vrati u omladinske pogone,ovdje zaista nepripadas..
Odlična analiza. Odmjereno, inteligentno i samouvjereno. Bravo Special One!
4Uzmi ubij pa se pušku! Stvarno ne znam na osnovu čega tebe drže u klubu, pa ima li ijedan novinaar da se može nazvati novinarom pa da napravi intervju sa upravom i da im postavi par pitanja. Ovo je SMIJEŠNO jadan ne bio! Gledaš li ti uopšte snimke svojih utakmica, praviš li analize? Podnesi ostavku ostaćemo i bez Evrope a titulu svakako možemo sanjati sa ovakvom igrom. Jadan ne bio mi se 45 minuta branimo protiv ekipe koje se za opstanak bori. ŽALOSNO kako igramo!
Lovren dogodine pojacava GOSK
Lovren dogodine na Svjetskom
@ASas ako grcka reprezentacija otkaze dolazak
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ubjedljivo najgori trener BH Premier Lige !!!
Sramota Adžeme da ovako Gabeli uzimate bodove..pravda na kraju pobjedi, kao i prošle godine kada vam se izlazilo ususret i na kraju vas Horde kaznile
Izadje ti Lovren u 30 min 😂😂😂😁😁😁😂😂😂