Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali Hajdarevic je pravi igrac. Forsirati ga najvise od ovih omladinaca.
Metalci falilte kukuruz ligi
Samo im ne izmišljaj pozicije živ bio! Kako mrzim tu politiku ... Igrači iz BH lige jedva da mogu igrati na svojim pozicijama a kamoli na neprirodnim. Zadnju utakmicu ima Zeca (krilo), Ramića (polušpica/špica), Zebu (ofanzivnog veznog) u startnoj postavi 4-2-3-1 i sva trojica igraju neprirodne pozicije. Šta ih miksaš koji k... Ramić počeo na krilu, Zec na špicu pa onda izmišlja toplu vodu kao Amar svojevremeno, presporog penzionera Zebu stavlja na krilo. Fakat ništa ni sa čim!
Na kraju krajeva gol smo dali kada se Zec slučajno zadesio na krilu a Ramić na špicu! Nije mi jasno zašto se ne drži postave4-3-3 protiv GOŠK-a kada smo jedino na nešto ličili. Blagojević zadni vezni, Ramić i Zeba ofanzivni vezni, Zec i Zakarić kontra krila? Znam da mora forsirati mlade ali ovo što radi ni na šta ne liči! Zbog njih opet igramo mrtvu defanzivnu 4-2-3-1 samo da bi jedan od omladinaca imao mjesta. Obiće nam se to o glavu, živi bili pa vidjeli.
P. S. Ako treba koga da forsira od mladih to je definitivno Zajmović i to na poziciji napadača a ne da izmišlja toplu vodu sa njim na krilu.. Momak je trenutno naš najbolji napadač i mora imati prednost nad penzionerima Kajkutom i Nikolićemo od kojih klub ne može ni finansijske koristi imati jer nikog od njih ne možeš prodti sa 35 a uz to nikakvu nam prevagu ne donose na terenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)