Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klubovi kao Zeljo, Sarajevo, Zrinjski, Velez mogu biti uspjesni samo ako je makar pola ekipe sastavljeno od lokalnih igraca. To je jednostavno tako. Najbolji trebaju igrati u svom gradu dok ne odu vani.
Trener koji je vanredno položio ispit za Uefa Lizenzu...to samo kod nas ima! U njemackoj moras 10 mjeseci klupu u školi saveza da grijes, u najmanje 3 strana kluba da se edikuješ pa tek tada budes dopušten da izadzes na ispite...zato imamo ovake "stručnjake" kakve imamo !
Adzem Admir je jedna od losijih kopija Amara Osima koje poznajem...
Bravo Ado majstore. Samo tako, osjeti se napredak u igri.
Ovaj bilde nema veze s vezom, ali hajde što pojma nema šta priča, ali što stoji i priča samouvjereno rekao bi neki laik igrali finale LP s Barcelonom ebote. Kakva papčina teška..
"Napredak je vidljiv", igrali smo protiv Barce ili protiv nekog kluba koji samo što se ugasio nije i koji je igrački kadar skupljao par dana pred početak sezone, je li ti to mjerilo? Vazda on vidi nekakav napredak i onda dođe iole ozbiljnija ekipa i očita mu lekciju a uprava sve to gleda, uvjeri se već nekoliko puta i opet mu da podršku. Nismo smjeli izgubiti od Mladosti i Zrinjskog kući, morali smo dobiti Širokog i Slobodu ako mislimo ciljeve ispuniti. Pao si na svim ispitima!
Sta je tebi vidljivo majku ti jbem korupcionasku! Ja nista vidio nisam osim tri gola i preslabog Čelika!
Ocajna liga ,livadska,ocajni fudbaleri,ocajni treneri,izjave ko' da su Reala dobili a ne davljenika,i tako svi redom,ukinite fudbal ucinite uslugu samim sebi ne brukajte se
Onakve prilike se ne smiju fulati, ono moramo zabiti podhitno! Al dobra tekma igrač Čelika zaslužio crveni.
Zar je moguce napredovati u bilo cemu kroz vrlo kratak period?
CIME SE OVAJ MAJMUN FALI NAPRETKA IMA KOD TIMA KOJI SE RASPADA