Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Urac ekipe Urac liga isti i igrači, treba ukinuti nogomet kome se takmice kad van BiH svako ih pošalje kuci!
Ko demagogiju valja od nje i strada. Željo je bio jako loš. U prvom poluvremenu jako spor prenos lopte, bočni napadaći jako loši a bočni odbrambeni katastrofalni. Ako Adžem gradi igru Želje na ova dva bočna odbrambena ( Mehremić i Hodžića) onda je Željo nagrabusio.
ako ne mozes nulu u Mostaru odigrati bjezi iz Želje..naspanuj igrace i ne boj se...previse se Zrinjski dize...prepali se prosli put otisli 7 dana u Medjugorje kao da idu Mancesteru...bolji ste od Zrinjskog to i pokazite..cemu toliki strah pa jedva su dobili goska pa i nas
Sramota da štoperi Krupe pretrčavaju 60 metara i stvaraju šanse dva puta na isti način. Da ne spominjem da nas Zrinjski na isti način pobjeđuje dva puta!
volim te Ljože ....
naprijed željo, samo naprijed, gdje ti igraš tu smo mi... nikad nećeš biti sam mi smo tvoji sinovi...
jebale te Delije
@plavaimperija ovo je ba ona mala sa hajata ali mama medina dovela na bht
Idemo Željo!!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa