Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guzovaca + NSBIH = pobjeda. Nije lažni hadzija djaba ugostio repku i NSBIH.Sad će biti guranja do besvjesti. Koliko je samo sudija zbog ZeljezniČmara suspendovano .
nabijem i tebe i strucni stab 😂😂😂
Tako je sefe strucnog staba!!!!! Ako je strucan?
Ovaj Adzem je sretniji nego pametniji, kad malo popusti sreca ode Adzem kao vreca smeca... jos se poceo kurxiti , neces ti na toj klupi dugo
zašto ste se okomili na trenera kad on ima kakve takve rezultate
Najbolji klubovi u državnoj zajednici tzv. BiH su Zrinjski Mostar i Široki Brijeg. Mi Hrvati nosimo pobjedničke gene. Nekad davno i Željezničar je bio hrvatski klub, al danas on više nije NK, nego FK i za njega navijaju Bošnjaci.
Al 1:3 u Mostaru xaxaxaxa
Za tvoju informaciju Zrinjski kup gleda preko malih ekrana jer je ispao koliko je sak, nisu sudije htjele da im penal sviraju, nisu platili jbg.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Daj ba Adžeme je li te STID? Nismo nijednog šuta imali u prvom poluvremenu, ni u uokvir gola ni pored, nismo priliku napravili. BRUKA! Da imaš ikakvog obraza sam bi se povukao!
P. S. Kako on priča rekao bi čovjek da smo bili Barca u drugom poluvremenu. Isto kao i u prvom samo smo uspjeli iz prvog šuta zabiti i kasnije se logično Mladost otvorila i uspjeli smo možda još par udaraca uputiti, igra nije pomena vrijedna. Treba njemu naočare kupiti na poklon, ne vidi dobro.
nemoj da te Dzeko smijeni
igra se s trenerskom karijerom
E moj Adžeme suci vam pomazu ko prosle sezone, ponisten regularni gol gosku, sad crveni i penal
Ajd ne seri mame ti, nisi ni gledao, ne znaš ni šta je bilo! Crveni je dobio igrač koji samo što nije ubio sudiju na terenu protestvujući, za ono trebaju izmisliti novi karton, htio čovjek da se bije sa sudijom. Dao mu jedan žuti što se umali nije pobio sa Stanićem i onada nasrnuo na sudio i dobio još jedan žuti.
@Komentar iz mase ma pusti ljubomornog pitara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)