Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
80. minut - "Šampioni" 90. minut - "Adžeme odlazi" Interesantno.
Ko uopste gleda ovu cunga lunga ligu
@HB_ponosna Jel to ne smijem da citam vijesti i komentare ako ne pratim? Haha cuj kmecim... Ti si jedini koji ovdje kmeci, jesam ti to povrijedio voljenu cunga lunga ligu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel istina da Lendric dolazi na proslavu ispred vjecne vatre?
dolazi da proslavi 4 mjesto Sarajeva koje ni u ovakojadnoj ligi ne moze u evropu
@RazumaGlas Ti si praktičan primjer na šta je grad Sarajevo spao kad je fudbal u pitanju, na navijače Želje i one koji ga mrze. Protruhla kineska plastika tendenciozno nazvana FK Sarajevo je irelevantna pojava i u ovako lošoj ligi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Papetova škola - ima još bodova u igri
Adzeme, drag si mi, jer si naš, ali realno nemaš kapaciteta da vodiš prvi tim. Pa i onaj jadni Sliškovic je bolji od tebe. Na kraju sezone odstupi kao gospodin i još uči. Volim te Željo
Ovdje fkt treba veliki remont, opet ja odem na tekmu danas, al makar je bilo fina utakmica, golova finih ako nista. Steta za Zajmovica sto skarice ne zavrsise u golu. Zeljo truba po navici, Zrinjski dobar, igraju koliko im treba, cestitke na tituli.
haj mrš više i ti debilu. pokusaj sa nekim nizerazrednim klubom. davno si sam sebi ostavku trebao dati
Kud ćeš nižerazrednije od Želje??? Amaterski klubčić.
A ne treba mi matematika da shvatio bih koja ti je taktika 😁
još da ti znaš vodit neki tim to bi bilo dobro
Adzem da bude željin Wenger...ne daj se ljudino :) U 80. minuti - Šampioniiii
Svi pred vječnu vatru 😂🤣
Hej Željo ko nam brani, da bude sve ko lani...
ti Željovac??? pa poslije 3:3 u Mostaru si trebao otići i reći ja ne znam da vodim ekipu kad mi se ovo desava? pa znas li ti reci valjaj se ili izmjenu napraviti?
Inace si bio dobar matematicar u skoli 2
Adžeme ostani.
Hahahahaah dvije godine karamo ZeljezniČmar zaredom. Strašno plavo proljeće. Dok je bilo blata i kaljuza su pobjedjivali sa igrom izbij nabij sad kad su normalni tereni strumfete ne mogu meda. Bravo Hare majstore. Trebo je još i Bekrica uvesti da ih i on malo iskara.
hebem ti sta.ru u taj cmar
Ado kako ces se boriti za titulu kad ti igra Mehremić idi molim te i povedi Papca koji ti nareduje da Mehremic igra , a njega ja nabijem na ki.u maneken
Adžeme nije do tebe. Neka te.