Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama je sa tobom i Pofalićki "neugodan"! Svaku utakmicu govori ispravljamo greške a mi sve gori i gori. Budala vidi da smo jedino na nešto ličili protiv GOŠK-a, dok su ofanzivne vezne igrali Zeba i Ramović a zadnjeg veznog Blagojević, u ostalim tekmama u kojim je dotični izmišljao toplu vopdu smo očajni bili. Ako protiv Borca to ne vrati onda je jasno da niti vidi greške niti zna bilo šta o poslu koji obnaša. Pojma ti nemaš moj Adžeme!
U jbt, šta ćemo sad? Ovaj put je i protivnik iz metrpole!
I uz to, takođe klub sa tradicijom. Doduše jes malčice sišao s puta stare slave. Al opet. Ko nije!?
Ovo će da bidne derbi ekipa sa tradicijom, odnosno ima da bidne derbi tradicionalnih ekipa. Nek pobijedi tradicionalniji!
iskreno, da pobijedis borac na grbavici sanse su ti 50%.. a da se utakmica igra u banja luci sanse bi ti bile 10%..
Ja bi samo dodao jos da je zeljeznicar grad iz metropole...
Jedva cekam sljedecu izvalu
Za Želju i Sarajevo nema ugodnog protivnika.