Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedi ba vnago čolpa , savez objavio da je sloboda izmirila dugovanja i da nije pod suspenzijom a ti nesta trkeljaš.
Kriminalcima u savezu se ne moze vjerovat.
Koji cirkus od lige.
Nevjerovatno da se jedan premijerligaški klub vuče po medijima i bruka za 2000 maraka koje nisu igraču ili nekom advokatu platili, a vamo se diče kako su organizovani i poplaćali dugove... svašta.....ma treba svaki klub unaprijed garanciju položit ko u svakoj normalnoj premijer ligi, pa onda igraj prvenstvo!!!
Ma tako i treba....neko konačno mora stati u kraj tom bahatom ponašanju klubova i Saveza, ko nema love ne treba ni da se takmiči....svaka čast advokatu igrača....
tuga liga jbg
Neki dey vijest sloboda izmirila sve dugove ispunila uslove za Premier ligu takođe još nabavila i Semafor ali opet korumpirani Savez hebeee,
Puši ga Čolpa!
hahahahha, kakvim se vi glupostima bavite
sloboda propala ko kauc posle odlaska cire... zalosno
BiHprvaaak nije Sloboda propala. Nego svi Slobodu uzimaju na zub. Sloboda je svima trn u oku, pa se pokušava na svaki način dovesti do toga da propadne. Ali neće, ima nas dosta kojima je Sloboda svetinja.
mozda sam i ja jedan od nji ?
Pa sta hoce u premier ligi? Ne mogu sakupit 2000 Km? Je li moguce?
Raspitaj se prije nego što je ušla u Premier ligu koliki je dug platila ?
Pa eto ako je mogla paltiti toliko zasto ne moze i te 2000,kako placa igrace?