Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebastian Deisler velika nada njemackog nogometa... Imao centarsut nesto poput Beckhamovog ;)))))
Prikratite mu muke..
bravo, Sebastian Deisler. Kakav je to igrac bio, imao odlican slobodnjak (nesto kao nas Sejo :))). Dosao u Bayern i pao u depresiju, nikad se nije oporavio. U Engleskoj pucaju kosti, u Njemackoj polude ... sta li slijedi za Italiju i Spaniju?
sebastian daisler je isto puko u minhenu
sebastijan dajsler
da je igrac širokog odmah bi ga pustili..... oni su zaštičeni ko medvjedi !!!!!
stvarno mu nije lako milioni na racunu a treba loptu ganjat jadnik
nikad on vise nece zaigrati u bundesligi, a ni u ostalim ligama peticama :P
Amar Osim se zove
nije ovo prvi slucaj u Bayern-u. Bio je i onaj momak, reprezentativac Njemacke, sto je pao u depresiju kad je potpisao za Bayern, pa se dugo lijecio po raznim ustanovama. Ne mogu se sjetiti kako se zove?