Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko jarane. bio si mi drag igrac. borac. al na toj poziciji imamo Besica. A mogu i Salihovic i Kolasinac. Da si imao nekog da te malo promovise mozda bi igrao negdje u prvoj ligi. Ne u Njemackoj al bi u Holandiji ili Belgiji.
Vrancic je mnogo ofanzivniji. Nece biti u konkurenciji za to mjesto. Igrat ce ga Besic. A kao zamjena ima dosta igraca koji mogu uletiti.
Salihovic u Hoffenheimu igra polu lijevog defanzivca. Zadnjih par utakmica je igrao ofanzivno. Ako Besic otpadne, imamo Salihovica a tu poziciju ako treba moze i Pjanic pa cak i Medunjanin da igraju. Kolasinac bi takodje mogao uskociti. Naravno da je potreban kao bek al bek moze biti i Zukanovic jer je sigurno pozicija manje vazna od defanzivnog veznog. Nece niko zvati Adnana da bi evetualno odigrao 10ak min i to jos samo ako se ko povrijedi. Covjek igra u losem drugoligasu i jos nije ni na klupi. To sto je borac savaka cast ali je trenutno je cak i Tino bolji od njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
šta serete koji krc momak je extra igrač dao je veliki doprinos repki, u zenici čuvao ronalda čovjek meda nije mogao nemojte tako samo pljuvat po našem ponosu, ja repku pratim na svaku utakmicu i ja kao navijač s pravom mogu da kažem da je momak zaslužio poziv,, bravo Zaha
postei nas make ti nemoj se vracat ti svoju frizuru popravljaj negdje drugo molim te .i onako su mi zivci od sporta u kurcu da izvines jos se trebam nervirat i zbog tebe .
Zasluzi poziv svojim igrama i nema problema jarane
ZAHA LJILJANU !!
Ljudino ti si sam kriv za svoju karijeru
Jako borben momak! Vjerni navijači repke te poznaju i vide tvoj doprinos koji si davao u svakoj minuti na terenu!
moze besicu samo pertle vezat
Relano proed spartanca Bešića nemaš mjesta !
s...m se na Papeta ,ali ima ona narodna- nekad i ćorava koka ubode jaje-što znaci da je Pape izostavivsi tebe sa spiska uradio pravu stvar. 1. na njegovoj poziciji imamo 3 bolja igraca + 1-2 potencijalna igrača 2.Zahirovic,stevanovic i jos njih paar su imali takav pad forme da ih ni selektor kirgistana ne bi pozvao u tim