Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan je Adnan Gušo !
Guso k\'o Lehman
Boli vas istina Dimitrijevići! Zašto niste našli kontraargumente, a ne tipa prst dole! Jadi jadavi!!!!!
VIRSLE SU POCELE KAKITI
sve to stoji al skretnicarima nemoš objasnit..stipu ih nek zive u svojim tuznim zabludama zna se ko je iz BiH jedini 2 puta sampion YUGE koja je bila 10puta jaca od ove lige i da nisu rezimski klubovi imali onoliku zaleđinu Sa bi bilo najmanje jos pet puta sampion,Hase,Susic,Musemic,Paja,Keli itd su garant za to
Pa ovo sam napisao moji kondukteri kako bi vama pokušao pomoći u vašem otrežnjenju. Dobro ono isčitajte u ovoj prvenstvenoj pauzi kako bi pametniji ušli u nastavak takmičenja i kako bi prestali lupetati gluposti na ovim stranicama! Samo je jedan veliki klub postoji u BiH, a to je Fudbalski klub Sarajevo! Vidite ovog bolesnika koji se koristi mojim nadimkom. E upravo je moja želja onim takstom da mu pomognem, njemu i njemu sličnim kondukterima!
ja sam ljubomorni pitar, manijaci me slomise neku noc u Hrasnom
sto nam to pricas,pa vi nas ne interesujete,sto se zamaras,idi citaj nesto drugo,ako ti je lakse srcu sto si to napisao onda mi je drago,al realno boli nas tuki za vas,mi se vama ne pravdamo.
Stadion? Pa svoj stadion nemaju ni Milan, Inter, Bajern....Nemoje te mi reći da ste bolji i od ovih ekipa, jer oni tobože nemaju svoj stadion,hahahahaha Informišite se na UEFI nim stranicama, a ne kod svojih idola konduktera u vozovima kada se naseljavata u Sarajevo. Kada se tamo informišete vidjećete da smo i tamo ispred vas. Preporuka vama: Provjerite da u UEFI nema udbaša koji forsiraju nas hahahah. Viršle? Provjerite na internetu vrijednost BH Klubova, pa će vam biti jasno tko jede viršle! Ako vas ovo do sada nije osvjestilo vidite ovo: Vi ste jedini Klub u Premijer ligi koji je znao u jednoj utakmici primiti 12 golova (Zmaj od Bosne), te 7 golova u Evropi (Litex). Toliko o \"Instituciji Željo\". Zamolit ću vas da se više ne poredite s nama kako nam ne bi obarali cijenu! Nađite sebi ravnog tipa Š.Brijeg, Leotar, Zrinjski, pa polemišite sa njima o tome ko je veći i bolji klub!
ma pusite ga pitari,sto komentarisete ovdje,ja ne citam vase teme.
Moji Dimitrijevići, pardon kondukteri. Vi nikada nećete postati veliki klub, a furate se da jeste, pa bi bilo dobro da ovu pauzu u prvenstvu iskoristite da se osvjestite! Evo vam par činjenica za osvještenja: Kažete da ste osnovani 25 god.prije nas. To je tačno, ali to u savremenom fudbalu ništa ne znači. GOŠK je osnovan 1919, pa je li on bolji i veći od vas. Po vašoj ograničenoj logici jest! Koliko ste titula osvojili za 65 god.postojanja. Odgovor je 1. FKS ove godine slavi 65 god.postojanja i već je osvojio 4 titule. Mi ćemo inšala za 90 god. postojanja osvojiti 15-tak titula, ako nam dozvoli Komitet za NEnormalizaciju i korumpirana sudijska organizacija. Brojnost navijača? Vi kažete da ste najbrojniji. Pa je li moguće da ima više \"fine gradske raje\"iz Švrakinog, Tarčina, Pazarića, Hadžića, nego \"seljaka\", sandžaklija i ostalih za koje vi tvrdite da navijaju za nas? Samo da dodam na ovo, mi smo ponosni na svakog svog navijača!
gdje igras ti tu smo mi uvjek uz tebe najvjernije svi gledaju i cude se sta rade manijaci zbog tebe ;) 1921
AKO NEKO ZNA TEKST PJEME ZAPLESI PO TERENU I ZABI TOM KRETENU DA BUDE LUDNICA I NIJE MI JASNO STO SE OVA PJESMA NE FURA JER JE BETON.
Gusi kroz usi...
seljak..
Sta se desilo pa je Guso na golu!? Jel nesto Karic zijanio ili???
Gušo moj vam ušo