Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citiram: " Sticao se dojam da naši igrači guše jedan drugog. Možda bi nam bolju igru donijela promjena formacije. Ja sam uvjeren da bismo bolje izgledali u postavci sa jednim napadačem i pojačanim veznim redom. Možda nam nedostaje još jedan igrač poput vanserijskog Bešića koji bi krpio rupe. Medunjanin je odličan u igri prema naprijed, ali i njemu u defanzivnim zadacima dosta toga nedostaje. U odbrani mi se svidio Šunjić, ne razmišlja puno, siguran je u dodavanjima i dominantan u skoku. Objektivan problem je izostanak Seje Salihovića i Seada Kolašinca zbog čega silom prilika rupu na lijevom boku krpi Lulić koji koji je korisniji u igri prema naprijed. " Sa tribina Cardif City stadiona, sve je ovo bilo vrlo jasno vidljivo. Covjek je sve tacno rekao. Ovo od Susica nikada necete cuti.
Mora se izmislit mjesto za Netjaka,zato gubimo ofanzivnog veznog jer Slino MORA da igra a to sto samo smeta naprijed nije bitno.Bitno je samo da se nakupi utakmica u reprezentaciji radi buduce prodaje.
Ma Amidza je njega uvalio na SP,ako mu je toliko dobar sto ga ranije nije zvao? Zato sto je u kvalifikacijama bilo gutavo i tu bi se vidilo da ne zna i nista od SP.
Mi isto nemamo problema sa bokovima, nemamo ih!
...šega mi naslov...ja pojam "bokovi" vazda vežem za nešto drugo :))
Možda je problem u tome što ih vežeš ;))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mi smo sve svoje šanse ispucali jucer
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡HDZ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡