Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Male su ti sanse beze moj dobri!
Ti ako uznes 3 boda u Bl , ja koji sam najveci kriticar tebe kao strucnog trenera javno preko Klixa obecavam da necu vise rjeci protiv tebe napisati!
Nisi u pravu treba ga vezati za niz ( Borac, Široki, Sarajevo, Široki ) 6 bodova plus plasman u KUP-i. Ako en položi vratiti ćemo ga ponovo u onu školu za profi licence.
Ostavite se klixa i politike i poslusajte hutbu iz Begove dzamije''obiljezavanje bajrama''. Danas se nazalost bajram obiljezava u kafanama i diskotekama,a to nije adet islama.NIje provokacija,ko zeli neka pogleda a ko ne zeli nije za moranje :D :D Poslusajte hutbu na linku : https://www.youtube.com/watch?v=e8ctlCq5c-s
..Adžeme, izjave su ti gore od srpskog viđenja kosovske bitke. Odvadi bolan malo! V-T-Ž!