Bh. nogometaš gradi karijeru u Austriji
11
Adis Suljanović trese mreže, ima ponude Sturma i Mattersburga
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
clanak, s\'r\'a\'nj\'e
šminker
svaka cast momku ,podrska :)
Ona me je ostavilaaaaaaaaaaaa I sada nemam nikoga na svjetuuuuuuuuuuu Eh da mogu poslati joj suzeeeeeeeeeeeee Ja ih krijem one padajuuuuuuuuuuuuuuuuuu Moje srce pati, volim te, a ti mene neeeeeeeeeeeeee Anđeeleee Vlažne su ti cipele, kiša lije, a ja noću pačeeeeeeeem Otišla sa drugim, šta da radim jaaaaaaaaAAAAaaaaAAAaaaaaaaaa...
Ocekujem za par godina sa 20-30 kg viska pojaca torpedo ko i huseinovic ove godine, da virslama stese liniju..
Koliko je placeno da se pise o njemu SASVIM JE NEVAZAN
pape sta cekas.hahaha. zovi novog ronalda hahahahah
Eh sad, mene zanima cime je zasluzio ovu vijest?? OK OK, bolje bi pitanje bilo, koliko je kostala ova vijest? kakvo je to novinarstvo s=ra=m vas bilo, sve samo za pare radite. Svaka cast momku, smao naprijed trebas ti jos dosta trave da popases do repke.