Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva sreca pa nepostojeci penal ne rijesi situaciju!
Penal je bio itekako postojan, nije ga udario po lijevoj, nego naknadno po desnoj nozi. Trebao je da dobije i crveni karton jer je spriječio čistu šansu za gol. Sudija odličan večeras, nije dopuštao razne simulacije na obje strane.
Isto tako je Bayern prošao Juventusa nepostojećim ofsajdom.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ne mora uvjek pobjedit bolji, al ljudi moji ovaj grizmann je stroj :D
ooo, leziljebovići i uhljebi komentarišu stranjski fudbal a država na infuziji. Hljeba, igara i sportskih kladionica da retardi mirno vladaju.
odvratni Pep je i od njemaca napravi odvratnu ekipu... aufwiedersehen....
Kad vidim sta radi svjetska klasa fudbala nije ni cudo sto se ovi nasi iz fildzan lige satrase po utakmicama,tako da fudbalski mecevi vise lice na boks meceve
Bayern razvaljivao dok su imali snage, poslije pali fizicki i dovidjenja LP. Atletico ne volim kao ni njihovog trenera, ali izbaciti ovakve dvije ekipe, pa time su vjerovatno i zasluzili da osvoje LP.
300-ti komentar.
PA-PA VIDIMO SE DOGODINE , TREBAĆE VAM JOŠ PLAĆENIKA DA OSVOJITE STALJINGRAD.
Aufwiedersehen FC scheiss Bayern....Mia San Mia..Adiaaaaa....pa paaaaa....Tschüss...ma Noga
Svabo je to, igra do zadnje ( cit. ) xD
nije bio penal za atletiko
bio je penal za atletiko
aaa navijaca i prepirki i uzalud potrosenog vremena a ne znaju ni da postojite ko drzava...uziva li jos iko u fudbalu.jest penal nije penal...
Simeone je kralj, covjek sa srcem i zestinom kao i tim.
...jel koke ša otpjevo?
Gledati kako toliko siromasniji klub izbacuje najbogatije klubove...........neprocjenjivo :-)
@Hajno Kad bude atletiko gubio od ex yu kluba..........opet ce biti neprocjenjivo :-)
Ova kmecaona simpatizera bavarskog štela kluba prava je muzika za moje uši.Uzivam u trenutku,jebem vam Kajzera,oba Henesa,Karl-Hajnjca,Oktoberfest,kobasice,pivu,Gerda i Tomasa....Tesko bez pomoci sudije,ha?
Bolesno!