Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam navijac sarajeva al mi je drago zbog zbog pojacanja i opcenito bh nogometa, mozda se ubuduce nasi timovi nece sramotit u evropi
Ma treba smanjiti broj klubova u PLBIH tako da se dobije na kvaliteti/ da sav kvalitet bude u 10-12 klubova i onda će biti rezultata. HNL za primjer.
Da se ja pitam otisla bi liga na 8 klubova, cetverokruzni sistem takmicenja i to je to ali problem je sto ima previse vjestackih klubova koji sluze za pranje novca pa im nije u interesu da ti klubovi igraju prvu ligu.
Nek on zabija, pa nek igra s kim i cim hoce ! HOCEMO TITULU, TITULU NA KOSEVU !!!
.Želite zaraditi na kladionici? Za to treba veliko strpljenje i volja a najviše znanje a za početak ovo je najbolja stranica za vas: single- information. blogspot. com (sve skupa bez razmaka) Ukupni profit tom igrom iznosi 76.095 kn u samo 4 i pol mjeseca jakom i kvalitetnom igrom.
Jel do mene il na prvoj slici je isti Bicakcic!?
pravi klub vidi se da mu je časna istorija igrač im preporučuje igrača :D
Bravo Jaha!
nema vise tih igracaa koji igraju srcem sve se oko para vrti
jeblo vas to srce ako bude para dat ce on sve od sebe
Dobri bi bili njih dvojica u tandemu
ma dovedite jos 20 igraca slobodno, zna se da i ove godine titula ide najboljem klubu BiH, u Dolinu Cupova. ŽELJO !
Slijedi vam sušan period slutim!
Slijedi vam sušan period slutim!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)