Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je ovo klub, sigurno bolji od Hajduka gdje nam igraju pojedini igraci
Od Hajduka je bolje i Sarajevi ( da ne spominjem Želju)
garant ce sad,posto nema gdje drugo,govorit kako mu srce zeli da igra za BiH :-)
mamu vam *** nema u nas na klupi 36 stolica, koji vam je *** ostavite Papeta na miru.
ja stvarno ne znam zasto ovoliko negativnih komentara za vrsajevica. momak je jedan od 3 nasa najbolja igraca u zadnje 3 utakmice ove kvalifikacijske, samo neko ko ne poznaje fudbal moze ovo poreci... al nam nije to problem problem je sto se on preziva Vrsajevic i igra u hajduku i to ga odma u startu degradira... eto salihovic je igrac hofenhajma al je najgori nas igrac bio zadnje 3 utakmice... nije momak u formi bio tek sad je poceo da dolazi sebi...
Ko je ovaj ....
slab mu ucinak ako je ofanzivni vezni , 5 golova i 6 asistencija u tri sezone , slabo.
Vi izgleda niste svjesni da pape nemoze 50 igraca ponjet za brazil uzalud kontate cekaj dok zavrsi to sve pa onda novi list :)
Sta je ovo čovječe samo reklama. I ja bi da igram u repki. Koliko košta da me objavite i kažete da igram 2 termina sedmicno u Hotonju možda ne Pape pozove??
Klix izgleda ima licencu Fife za menadžment
Sad ga treba za repku zvati?! Jel to?
Ja ne znam zasto vise spominjete ove anonimuse, pa ljudi mi imamo Svrsajevica, on je 7 pozicija u jednom igracu....:)
ne trebaju nam novi igraci! selektor zna najbolje.vidite da je odusto i od ovih koje je zvao. trebo bi samo zvati dzeku,ibisevica,misimovica,pjanica,spahu i begovica i super zamjenu Vrsajevica i onda igrati 7 protiv 11. e sad znam gdje bi se Pape briljirao!?kao selektor maloogometne reprezentacije
Nema ovaj sanse dobit poziv od Susica pored Svrsajevica!
Napravit ćemo i njemu doček u Sarajevu
valjda nismo spali na to da zovemo u rep. 26-godisnjeg anonimusa za kojeg nismo culi do jutros
Haha ista stvar ko i sa vrsajevicem.
Igrao je nekad davno jedan Hušidić za PARTIZAN i reprezentaciju Jugoslavije, je li mu to možda otac?