Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plachite torpedashi..
Svi igraju lose a samo zeljo pobjedjuje! Volim te zeljo!
Nije Meljo u krizi, u krizi je BH fudbal zato ste vi prvi!!!!!!!
...na sta se vi furate, na pobjede nad Zvijezdom Gradacac, haloooo Gradacac cuvate 2:1 i jedva cekate da sudija svira kraj i vi kao neka ekipa, osvajaci trofeja, samo reci jadna je ovo liga i BH fudbal je dodakao samo dno kada ste vi onakvi nikakvi prvi, ne smijem ni zamisliti sta vas ove godine ceka u Evropi, a mi tako "mali" kako se vi tjesite cemo opet postici vise od vas u toj strasnoj Evropi za vas! Vi ste jedna seljacka ekipa i zato se dobro snalazite na ovim njivama, vi igrate hrkljus, a ne fudbal-95% golova ste postigli na srecu, napucavanjima, sudijskim "greskama", izbijanjima i svim onim sto fudbal nije! Nadjite na Areni sinosnju utakmicu, pogledajte sve atribute svoga kluba (stadion, jug, vi na sjeveru, ostale tribine, teren, igru, psovke s tribina koje idu u eter), to je ravno Radniku iz Hadzica-takva je realnost, a vi se i dalje furajte na pobjede nad renomiranim protivnicima Travnikom i Zvijezdom na domacem terenu!
Ma sta je pitarcici, nema vas na mapi. Ko je los, ko slabo igra, ko nema pojma, vidi se na tabeli. Samo se radujte, necete jos dugo ni drugi biti. Stize strasni Olimpic iz Sarajeva, Gorazda, Tuzle, ili odakle vec... Nemojte brinuti, svako upadne u malu krizu, pa i Zeljeznicar. Vi ste doduse u krizi vec 10 godina, ali Boze moj, i to ce proci, pa se mozda jednog dana i ugasite. Usput, manogo ste mali.
Svi su gradovi samo gradovi, samo je Sarajevo GRADINA haahahhahahahahhaa
joooj, pitari, pa vi ste se opet bili ponadali...jel? pa nije još gotovo. dođite kada bude gostovao gošk na grbavici i navijajte za njih u vjeri da Želji mogu uraditi ono što su uradili vašem timu prošle godine! šta mislite, da li gošk to može, aaa? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
pojavile se zmije na jugu JUG JUG JAVI SE hahahahahaa
efenbergu, pojedes ti sve ono sto istovare ovi sto ih pominjes, a ja bi da ti pomenem zenski dio familije, ako ga imas... ;)
denise ti si obicni konj
Mi makar imamo svoj stadion pa mozemo da pjevamo gdje nam je qrcu ceif :)
želju jedino prči pečanac i čosić
Samo ce biti bubanje jos kad se Kvesic vrati i Bekric poslije kartona :)) bas ce dobro doci ova pauza radi repke. Danas sam zadovoljan zalaganjem za PLAVI DRES!!!! Al se mora priznati da su Manijaci 12 igrac bili i prelomili tekmu. ADILE SVAKA TI DALA ZA ONU BORU U SESNEST I ISPLATILO SE 2 GOLA!!!!! Nista sad ide lagani raspored i donosenje duple na grbavicu...ako moze travnik 2 dati zrinji mrtvom moze i Zeljo odigrati 1:1 =)) VOLIM TE ŽELJO!!!!
Forza Željo. Čuj to. Jel' to italijanski jezik službeni jezik na grbavici???
TI SI SVOJU TASTATURU ODAVNO ISTROŠIO KOMENTARIŠUĆI ŽELJEZNIČAR
IGRA LOSA TEREN TAKODZE ZVJEZDA DOSTA DOBRA SAVIC ME ODUSEVIO COVJEK BI MOGAO IGRAT I ZA ZELJU I ZA SARAJEVO PO KVALITETU PROVLACIMO SE NEKAKO I PAUZA JE VISE NEGO DOBRO DOSLA BOLO BA I EFFE PUSTITE VISE ZELJINE TEKSTOVE OKRENITE SE SVOM KLUBU AKO GA VISE UOPSTE PRATITE +4
sve dok se pitari brinu o dobroti zelje i kako treba otjerati amara, ja sam siguran da smo mi i dalje najbolji u ovoj najlosijoj ligi evrope ...