{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Adil Osmanović posjetio NS BiH: Sportski uspjesi najbolja promocija zemlje

4.6.2015. u 16:28
28
4
Adil Osmanović posjetio NS BiH: Sportski uspjesi najbolja promocija zemlje
28
Adil Osmanović posjetio NS BiH: Sportski uspjesi najbolja promocija zemlje
Nogometni savez Bosne i Hercegovine imat će podršku Ministarstva civilnih poslova u projektima koje realizuje, rekao je tokom današnjeg susreta sa rukovodstvom tog saveza ministar civilnih poslova Adil Osmanović.
Ministar Osmanović založio se za intenzivniju saradnju ministarstava na svim nivoima, kao i lokalnih zajednica, sa Nogometnim savezom BiH u izgradnji i rekonstrukciji infrastrukturnih projekata, saopćeno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

Predsjednik NSBiH Elvedin Begić informisao je ministra Osmanovića da je Savez u proteklom periodu realizovao nekoliko značajnih projekata, među kojima je izgradnja devet terena u manje razvijenim sredinama, pomoć klubovima Premijer lige za popravku infrastrukture, izgradnja trening centra u Zenici, kao i pomoć klubovima koji su pretrpjeli štetu u prošlogodišnjim poplavama.

Izraženo je zadovoljstvo što je Savez u protekle četiri godine uspio da se kadrovki i finansijski konsoliduje, te što igrači svih selekcija Bosne i Hercegovine na najbolji način doprinose poboljšanju imidža zemlje.

Osmanović i predstavnici Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine izrazili su očekivanje da će predstojeća utakmica reprezentacije BiH sa Izraelom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo proteći u najboljem svjetlu, kako u rezultatskom, tako i u bezbjednosnom smislu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: