{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Adil Osmanović posjetio NS BiH: Sportski uspjesi najbolja promocija zemlje

4.6.2015. u 16:28
28
4
Adil Osmanović posjetio NS BiH: Sportski uspjesi najbolja promocija zemlje
28
Adil Osmanović posjetio NS BiH: Sportski uspjesi najbolja promocija zemlje
Nogometni savez Bosne i Hercegovine imat će podršku Ministarstva civilnih poslova u projektima koje realizuje, rekao je tokom današnjeg susreta sa rukovodstvom tog saveza ministar civilnih poslova Adil Osmanović.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Ministar Osmanović založio se za intenzivniju saradnju ministarstava na svim nivoima, kao i lokalnih zajednica, sa Nogometnim savezom BiH u izgradnji i rekonstrukciji infrastrukturnih projekata, saopćeno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

Predsjednik NSBiH Elvedin Begić informisao je ministra Osmanovića da je Savez u proteklom periodu realizovao nekoliko značajnih projekata, među kojima je izgradnja devet terena u manje razvijenim sredinama, pomoć klubovima Premijer lige za popravku infrastrukture, izgradnja trening centra u Zenici, kao i pomoć klubovima koji su pretrpjeli štetu u prošlogodišnjim poplavama.

Izraženo je zadovoljstvo što je Savez u protekle četiri godine uspio da se kadrovki i finansijski konsoliduje, te što igrači svih selekcija Bosne i Hercegovine na najbolji način doprinose poboljšanju imidža zemlje.

Osmanović i predstavnici Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine izrazili su očekivanje da će predstojeća utakmica reprezentacije BiH sa Izraelom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo proteći u najboljem svjetlu, kako u rezultatskom, tako i u bezbjednosnom smislu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: