Bosanac igra američki fudbal
0
Adi Brkić: 'Znam kako udariti loptu'
Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amele, pa rodica od moje zene je menadzer u walmartu.. onaj jewel division.. djevojka nije ni udata,,, 29 godina,,, ali ima 6 godina radnog staza. ima 4 prodavachice ispod sebe, i ona ima je menadzer. nije djevojka vidjela tri dana americke skole. dosla iz bosne prije 6 godina i odmah pocela tu raditi.
Kemale, ja imam godisnju platu $45K i sigurno vodim bolji i kvalitetniji zivot od papaka kao sto si ti. P.S. * means required field, you don\'t have to put email address on all of your comments.
Zar je moguce da se Kemal usutio, il se izubio mu magacinu. @Narudzba Dobar je memo.
Pa ti si rekao da Google NE PRIMA radnike sa BS ili BSE, kako sad pricas drugu stvar?
Kemale treba mi 5 litara ulja, 2kg mesa i 5 gulasa, hajde molim te trkni u magacin pa mi to donesi, ako to nije prekomplikovano za tebe. jel treba zapisati prije nogo sto zi zaboravio.
Meni se cini Kemale da ti mozes obrizati taj faks is Bosne s necim, ja mislim da ti znas s cim. Kako mozes tvrditi da ti je taj faks dao razum, itd, kad pises ovakve gluposti i kontradiktirujes sebe amo na svakom komentaru.
znaci kemal svoju djecu nece slati da studiraju nego ce ih odmah u walmart da sticu iskustvo kako bi poslije 4 godine postali menadjeri i zaradjivali vise od onih koji za te 4 godine zavrse studij iz recimo mechanical engineering..bravo kemale, pa ti si genije!
opet se provljaujes kemale, kakve to veze ima sada s tim walmartom? ja sam ga samo naveo radi toga jer si ti u prvom komentaru reko da s diplomom moze obrisat guzicu i radit na kasi u walmartu a ti se sad prihvatio tog walmarta i menadjera mislim kakve veze ima sad sve to sa ovom tvojom tvrdjnom/provalom da diploma sa americkog fakulteta ne vrijedi nista i da ce sa njom jedino moci raditi u walmartu na kasi??? btw zivim u americi...vidis kako opet letis da pljujes, sve iz neznanja, upisi koledj bolan obrazuj se malo, imaju one kurseve zovu se kriticno razmisljanje e to bi tebi mnogo pomoglo ne bi se ovako provaljivo
Tacno 30.10.2009. u 18:42 Google prima radnike sa BS, BSE kao Software Engineers, caka je u tome sto moras biti genij u svojoj discipline. ======================================== no shit genius! ovdje samo pricamo o genijama u svojim disciplinama. nije nam naumpalo da pricamo o obicnim ljudima,, jelde ?? ;-))
eto koliko si glup...menadzer u wallmartu nemozes biti bez zavrsenog fakulteta...osim ako snemas stvarno veliki veliki radni staz i proguras se nekako...mcdonaldns i wallmat su ti nebo i zemlja... i de mi reci ko to jos u mcdonaldsu zaradjuje preko 30K godisnje ili vise....nezvazno kakvu funkciju vrsi i koliko dugo tu radi???? niko ism gazde...nemoj molim te vise pisati, samo ispadas gluplji i gluplji kako redas komentare
Ja imam prijatelja iz Koreje i on je Elektricni Inzinjer (Veoma slicno Computer System Engineering) covjek je isto imao GPA 4.0, prakticki bio perfektan. Prvi posao dobio sa ON Semiconductor $78K). Evo 5 godina tamo covjek zaradjuje preko $120K. E sad nemoras mi vjerovati ali to je cista cinjenica.
znam ja fahrudina iz indijane sto je vozo kamion 10 godina a sada je software inzinjer za yahoo....kaze nekada ga stave i na web design kada im treba...placajuga 235k bez dodatnih bonusa i da ne spominjemo da mu djecu cuvaju..ima stojadina od firme....i razno razne svemange.....
antipapak.. u walmartu i mcDonadlu 90% svih radnika koji imaju 4 godine radnog iskustva u tim firmara,,, su,,,, sta? pa menadzeri ! kod njih je retention rate veooma niska. ko god ima 4 godine isustva,, automatski postaje i menadzer... ps. stvarno levati,, ako niste iz amerike, molim da se ne javljate!
menadzer walmarta? pa cojece ti si reko more radit na kasi, odkud sad menadzer? kako ti cojek rece, pricaj o prevozenju robu, tj o svoj struci, a ne ovako ko papak udri po svima a nemas pojma bolan
Ja sam dobio BS Computer Science iz University of Colorado Boulder i dobio sam posao prvu godinu sa General Dynamics, plata mi je bila 65K. Nisam bio dobar ucenik (GPA 3.2), i nisam dobio posao sa Google ili Microsoft sto sam zelio. Znam ljude koji su imali malo bolji GPA nego ja i dobili su posao sa Microsoft preko 70K, za Google da ne pricam. Znam isto ljude koji su imali losije GPA nego ja i dobili su plate ispod 60K ali nikoga neznam da je dobio platu ispod 55K. Google prima radnike sa BS, BSE kao Software Engineers, caka je u tome sto moras biti genij u svojoj discipline. Ti Kemale nemas pojma. Molim te pricaj o prevozenju robe a ne o komputerima i software engineering.