Karijeru nastavio u Grčkoj
2
Adi Adilović: Mnogo mi nedostaju grad i klub
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tvoja mama mnogo voli tursku karu
otiso si ko zadnja ckapi, je.b.em i tebe i buraza ti pe.dofila
vidi timijevaca sto se potpisuju satro kao pitari i hordasi i pljuju po Adiu. Adi kralju, ti znas da su te Horde Zla fino prihvatile od samog pocetka, nema razloga da te ne postujemo i dan danas, nisi otisao kod anamo pa da ti se nesto zamjera. Svi mi znamo da vi fudbaleri morate osigurati egzistenciju, a za to nemate citavu vjecnost nego kad se ukaze jedna prilika to ti je ili uzmi ili ostavi, druge prilike nece biti. Tako da kralju puno srece u nastavku karijere, i u Sarajvu si uvijek dobrodosao, mislim to ne treba posebno ni napominjati ;)
ma sta vi mislite sto daje izjavu pa da bi sutra pokucao na vrata sarajeva \"evo mene opet\" to samo kod nas ima ,socijalna prica,covjek pola godine u sarajevu i srcu mu drago ,iskustvo s kaldrmama ostavi za sebe bilo je i boljih golmana tako da nisi ostavio nikakav trag .
sto strumfici komentarisu, i predstavljaju se kao navijaci Sarajeva, adiju sve najbolje u karijeri.. nek crknu dusmani
DA SI BRANI UMJESTO ONE BANDERE BANDOVICA SADA BI JOS IGRALI U EVROPI... A OVAKO...BRACO PO BOJI, UPRAVA LJETUJE NA MALDIVIMA A NAS 100-NJAK GLEDA INSTITUCIJU PROTIV GRADINE... OJ TUGO GOLEMA STA NAM URADISE... :(
koji ste vi maloumnici... mogao je da uopce ovo ne izjavi, sto mu to treba, ali on je iskren i kulturno vam zeli srecu. kakvi geni? kakvo prodavanje? morate li svi biti seljaci? ne mogu da vjerujem
u pravi si bgm nema vala nista ljepse od nase carsije i kaldrme i cesmi i dzamija i buregdzinica i cevabdzinica i ascinica, od sehera naseg najljepseg,, a nek ti je hairli, i da se fino adaptiras
Sretno tebi Adi,a ove neke komentare od tzv. navijaca Sarajeva ne mogu nikako shvatiti,pojedincima niko ne valja,ali et Bosna ti je to......Uglavnom hoćemo titulu,titulu na Koševu (-:
JA VJERUJEM ADI DA TI NEDOSTAJE GRAD SARAJEVO , KLUB SARAJEVO ALI MORAMO TE RAZOCARATI : TI NAM NI MALO NE NEDOSTAJES , JER SVE JE PROLAZNO SAMO JE SARAJEVO VJECNO .
sjo papka sho se prodaje pitarima ocam sjooo
Ma sipu ga...Napustio si nas kad si nam najvise trebao...
F.K Zeljeznicar raspisuje konkurs za izradu polica za trofeje molimo sve zainteresovane da se jave na stadionu grbavica u plavom salonu
Kad ti Turska kaldrmisana carsija nedostaje,zasto nisi isao u svoju majcevinu Tursku,sta ces ti u Grckoj -kopile Tursko !?