Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo vas je adilovic posteno mogao je sacekti da se ova tekma sa zetom zavrsi a ne odmah poletiti za prvom ponudom mogao je puno bolje proci
ovo će umanjit šanse sarajeva da osvoji ligu uefe
najbolje je igrati u kukuruz ligi, završiti četvrti na tabeli i jesti viršle...
@bolo Ne, nije uspjeh plasirati se u treće pretkolo sa dobrim izgledima za pley off za Evropsku ligu, uspjeh je biti prvak Kukuruz lige...., hahahahaha...., poklopi se tupko i prati svoj klub na Piroti....
Neka se ovi \" dušebrižnici \" ostave FCS i neka brinu o svom Melji. Na golu Sarajeva stajaće bolji golman od Adilovića. Mi to rješavamo lagano ali sigurno. I sa Saidom je dogovoreno i 90% je da ostaje u FCS. Jer \" MI SMO DIVOVI \" koji podižu standarde i nameću komplekse. Uživajte !
Upravu je Meša. Trebali bi registrovati Gušu za ove utakmice. To bi bio pravi potez..
samo viršle!
ma ja bi brata priklo da igra u zelji ... kakav je to klub najjaci u zemlji a od 2003 godine izbacio samo serifa.. jadne li drzave lopovske kad takvom klubu omoguci se titula ... zelim im da do 2440 godine izbace jos samo jednog mada je i to ne moguce ..
Nij ti to trebalo Adilovicu, ali eto... proci ce Sarajevo i bez tebe !
hajde ti u panthrakikos, a mi cemo na anfield,po meni, ovo je vise nego glupo. moj adilovicu ,sta uradi
Dok velikani poput Olympiakosa,AEK -a,Panathinaikosa,PAOK-a smanjuju ugovore i do 60% Adilovič ide u neki Pakraikos. E zaradit ćeš u PM. Jarane nećeš vidjet para do Marta-Februara ....a možda ni tada.
KOJI RETARDI RADE KOD FKS U FINACIJSKOM SEKTORU: PA KAKO MOZETE PRODATI DOBROG GOLMANA U NAJODLUCUJUCEM MOMENTU GDJE PO KVALIFIKACIONOM KRUGU MOZETE ZARADITI MILIONE A ZA NJEGA CE TE DOBITI TOLIKO DA NECETE MOCI GODISNJI CEH ZA STRUJU PLATITI: PA LJUDI JESTEL VI SVI SVOJI IL SAMO KRATKOROCNO POHLEPNI: SVASTA: MAJMUNLUKU NIKAD KRAJA U NASIM KRAJEVIMA:
A eto za vašim je jagma u pm :) Samo ti vodi brigu o Travniku a mi ćemo o tome koliko keša ćemo zaraditi i koga ćemo dobiti ako Bog da u Play off-u. Sisajte ga dušmani!
HAHA JA LIGE I GOVANA I KLUBA I GOVANA.. NE MOGU IGRACA ZADRZATI IZMEDJU DVIJE UTAKMICE A KAMOL DA GA ZADRZE ZA SEZONU
Adilović je Grku koji je radio transfer rekao da njegovi papiri koštaju 10.000 eura. Kod koga su završile ne znam, ali to je visina transfera.
od obeštećenja za adilovića sarajevo sad može nabaviti 100 kg viršli i podijeliti svojim igračima kao premiju za uspješan nastup u evropi.
Hajde ti kreatoru vijesti vodi brigu o melji i njegovim nastupima u Premijer ligi a pusti nas Divove da deremo po Europi. Eto ti ćeš nam reći šta je ozbiljno i šta je neozbiljno jablane jedan košpicarski :)