Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ademaga porodican preko noci.Zena i dvoje djece🤣
U nenormalnom i nemoralnom Novom Pazaru je OK i super da razvedena majka, zajedno s bivsim muzem, nabije i svoju vlastitu djecu i ne zivi s njima, niti daje dinar za njih. tako da on nije porodican, pitanje je hoce li ih uopste i vidjeti.
Poskupise i polovni automobili!
E cuj Zubejda. Ko da joj je 90 godina
ali je ko i vecina razvedenih Novopazarki vjerovatno ostavila svoju djecu bivsem muzu i dala se u promet ponovo. U ovom dijelu Srbije zive najgore zene, koje kad se razvedu od muza razvedu se i od djece i zapocnu ponovno kur.vanje i skakutanje s k.ca na k.c dok se ponovo ne udaju. Uzas!
Jel ovo onaj što nije pevao iimnu bože pravde? 😂😂Pa se nejač ljutila..
e svaka ti čast zemo
Ja iz naslova kontam da ga orkrila njegova supruga da se ozenio drugom
Ljubav je zaista samo izmišljotina za sirotinju
Đžaba čovjeku pare i popularnost kada pameti nema!!!
SP možete gledati na rd-live.com , imaju sve domace kanale.
@0273 Hvala drug,ali ne rade bas ovi nasi kanali. Ali,moze se gledati u svakom slucaju.👍
Nevjerojatan talenat,ali karakter očajan, konstantni problemi sa trenerima i suigračima,i u fiorentini,romi, interu i konačno u besiktasu,godinu i po ne igra fudbal,ugovor potpisao od 01.01.2023,ali uzeo je velike pare a to mu je izgleda bilo najvažnije, šteta sa 18 je bio u fiorentini, da je bio vrijedan bio bi kao pjanic
Drugi pravio djecu ti ih sad izdrtavaj i hrani budalo..koja ljuva i k...c
pakas
Zavuce ga i Ademaga
Bgm zaa vu ce