Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prava ona crncuga pogana! nikad necu zaboraviti kako je van persija zgazio po faci dok je ovaj lezao, a igrali su toliko godina zajedno! FUJ!!!
JA MI GLAVEEE
mjaucnem ti ga sestri, i tebi i adebayoru i sarajliji, net mangupu i liberalu
redakcija je na Marin Dvoru , a ti se papak ne mjesaj da ti ne bi hodao bez zuba, pusti covjeka da kaze svoje, nije lud da ulijece u redakciju na 50 ljudi jos da fasuje, jos da ga murija odere, a ti se ubuduce malo vise informisi pa onda tek se.ri ljudima gdje da se sutaju
da ja sam primitivan, a ova cimpanza sto gazi ljude po faci u kopackama nije. zato sarajlija naglabaj mi se k1te primitivne et ;)
Sta ima huligan, da si toliki mangup otisao bi im u redakciju koja je kod narodnog pozorista, sprat iznad HT Eroneta pa bi to uradio. Ovako, internet huligan: GLAB GLAB GLAB.
dovoljno je da covjek pogleda ove komentare i da mu sve bude jasno, okruzeni smo velikim primitivcima, rasizam i nacionalizam su glavna tema, kako nije stid ovaj portal da dopusta ovakve komentare, zar ne znaju obrisat komentar koji nije adekvatan, cak i ako im covjek prijavi neki komentar koji je na prvi pogled bolestan, najblaze receno, oni to nonsalantno iskuliraju, ovaj portal mi se stvarno zgadio, ocito je da su mjesto dobili neki primitivci iz okolnh sela, koji likuju kad njihove bosnje i srbi napisu \"srbe na vrbe\" ili \"no* , *ica, *rebrenica\", to je stvarno sramotno, pozelim se nekad na*ebat mame cijeloj redakciji, da mi je srest glavnog i odgovornog urednika, spucao bi ga stocem tako jako da bi zube brojao 5. minuta, ipak sam se ja po carsiji tukao kad je on cuvao ovce u trnovu, focu, gorazdi ili nekom drugom \"gradu\"
E jesi i ti neki Nabrijanoooooo
africki skutor i smece od covjeka! PLJU G.A.D.E!!!
gonite ovog crnju u k1 nije on za fudbala.
AFRIKE...........
majmunče jedno, kako bih ga bananom fikn\'o!
vidi mu sluski, k\'o da cantera igra